tiistai 26. elokuuta 2014

4+5 ja kiukku

Allekirjoitan täysin sen kun sanotaan, että raskaana olevan mieliala ailahtelee ja tunteet on pinnassa.

Kiertelin tänään kaikessa rauhassa kirpputoreja hyvällä mielellä. Löysin muutaman ihanan pikku vaatteen ja kävin jonottamaan kassalle. Takaani tuli mies, joka pisti ohitusvaihteen silmään ja muka huomaamatta kävi eteeni jonossa. Suututti aivan älyttömästi ja porasin vihaiset silmät miehen selkään. Mies näki vihaisen tuijotukseni ja hymähti huvittuneena. Olin varmaan aika surkuhupaisan näköinen silmät killissä aivan raivon partaalla. En yhtään ihmettele näin jälkikäteen, että mies huvittui. Normaalisti oon täysi viilipytty. En suutu vähästä. Nyt silmät alkoi leiskua ihan hassusta asiasta.

Kotiin palattuani tuhahtelin kiukuspäissäni kun mies ei ollutkaan laittanut astioita tiskikoneeseen. Big deal? No onneksi kiukkuisuudesta on hyötyäkin. Siivous sujuu tehokkaimmin vihaisena. Siispä loppu ilta meni siivotessa kotia ja järjestellessä laatikoita. Tirautinpa pienet itkutkin kun heitin yhdet kulahtaneet kengät roskiin. Suretti vaan kovasti koska, noh en tiedä.

Sanokaa mitä sanotte! Tiedän että mun raskaus on vasta todella alussa ja periaatteessa mitä vaan voi vielä käydä,  mutta kun en vaan voi vastustaa pienten vaatteiden ostoa! Ne on niiin ihania. Noinko pieni meille tulee? Pakahdun. <3 Ei kai siitä haittaakaan oo. Eiköhän nuo joskus tule käyttöön. Jos ei niin joku toinen hullu-vauvanvaate-nainen voi ostaa ne. ;) Pari kuvaa tän päivän lemppareista!
Matu ja joku (kaipaa työnimeä) 4+5
P.s  inhoan sanaa masuasukki! Se on vaan niin...kummallinen2 kommenttia:

  1. Tervetuloa odotuksen ihanaan (ja kamalaan ;) ) maailmaan! :) Onnea!
    Muistan itsekin aika aikaisessa vaiheessa alkaneeni tekemään noita pieniä vaatelöytöjä..vissiin joskus viikolla 7. Silloin sitä piti vähän hölmönäkin, mutta samalla se oli ihanaa valmistautumista, ja teki raskaudesta itselle jotenkin todellisempaa. :)

    http://hiekkaleikkeja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! :) kiva kuulla, että muutkin on jo alottanut aikaisin :D täytyypä kurkata blogi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥