perjantai 22. elokuuta 2014

Se on vieläkin siinä!

Yks, kaks ja kolme. Avaan silmät. Ei hitto, se on vieläkin siinä. Näenkö kahtena vai kuvittelenko vaan? Lähetän ystävälle kuvaviestin. Vastaus tulee äkkiä. "Apua!! Toi on ihan oikee plussa!!" (Huom ihan oikea! Olen vissiin muutamasta olemattomasta ja kovin paljon toivotusta mielikuvitusplussasta lähettänyt joskus kuvan tai pari..)

18.8 tein ensimmäisen haalean positiivisen testin.  Se oli ihan ilman kääntelyä ja vääntelyä näkyvä toinen viiva. Sydän alkoi lyödä tuhatta ja sataa, olihan se ensimmäinen kerta kun testiin tulee jotain muuta kun mielikuvituksen tuotetta. Haalea se oli, mutta uskoin siihen!


Tein tässä välissä niin monia testejä, että hävettää myöntää.. Onneksi ystävä totesi, että nyt mulla on lupa olla hullu tässä asiassa. :D Kyllähän siitä testien suurkulutuksesta oli iloa, kun näki viivan vahvistuvan. 21.8 tein sitten clearbluen digin, jonka jälkeen sain ehkä jonkunlaisen mielenrauhan. Testi kun on niin yksiselitteinen. Sitä joko on tai ei ole raskaana.


Nyt koitan hillitä itseni ja uskoa digin kertomaan tulokseen. Neuvolaan ajattelin soitella ensi viikolla. Voi kunpa kaikki menisi nyt hyvin ja huhtikuussa me saisimme terveen vauvan syliin!

Matu 4+1 (a.k.a Himotestaaja)

Ps. Kaupassa tarttui matkaan ihan vahingossa pregcheckit. Pakkohan se oli tässä päivällä jo tehdä. Hohhoijaa.. Ihana vaaleanpunainen varmistus tuli ❤️2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥