perjantai 12. syyskuuta 2014

Onpas raska(u)s

On jo jonkun aikaa vierähtänyt viime kirjoituksesta.. Tänään oli ensimmäinen neuvola. <3 Nyt omien laskujen mukaan on 7+1! Neuvolakin laski samat viikot. Ultraa pitäisi odottaa 16.10 asti, jolloin ne viikotkin sais vahvistettua.. Hätäpöksy malttamaton vaan epäilee omaa kärsivällisyyttään kovasti.. Josko sen varhaisultran varaisi yksityiseltä?

Neuvolassa ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Sen jo tiesinkin kun koulussa on samat asiat käyty teoriassa. Käytännön neuvolaharjoitteluun piti lähteä ensi keväänä. Nyt vaan taitaa mennä käytännön harjoitteleminen pöydän toisella puolella asiakkaan roolissa. :)

Aikaisemmin pari viikkoa sitten huoletti kovasti ja pelkäsin keskenmenoa. Oireet olivat niin lieviä ja välillä meni päiviä ettei niitä ollut ollenkaan. Se huoli on hävinnyt ja vauhdilla. Pahoinvointi on ihan omaa luokkaansa. Se ei ole pelkkää aamupahoinvointia, ennemmin kokopäiväpahoinvointia. Se velloo vatsasssa kun herään, kun menen nukkumaan ja nyt uusimpana ihastuksena se herättää yölläkin. Aikaisemmin se pysyi ruodussa kun söi vähän väliä. Nyt se on muuttunut arvaamattomaksi eikä siihen oikeastaan oo parannuskeinoa.

Aamupalat on tällä hetkellä appelsiinimehua tai siitä tehtyä mehujäätä. Ruoaksi kelpaa salaatti tai smoothie. Ei puhettakaan lämpimästä ruoasta. Tai noh, satunnaisesti ranskalaiset maistuu. Tänään illalla ajattelin tsempata vatsani kiinalaisen buffettiin. Ajatuksena se on niin houkutteleva, mutta saa nähdä meneekö muu kuin riisi alas.

Nyt yllätysyllätys...lähden päiväunille (toiset tänään jo, oho). Onneksi terkkari antoi täyden luvan lepäämiselle. Ei tarvitse tuntea moralisoinnin pistoksia kun ummistan silmät ah-niin-ihanan-lenkkeilyn sijaan. Vihoviimeinen idea näiden olojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥