keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Tämmönen täällä!

Kerroimme herra isin kanssa vanhemmillemme raskaudesta. Uutinen on otettu tosi lämpimästi ja onnesta soikeana vastaan. Kuullessaan vauva-ilosanoman oma äitini itki ja nauroi samaan aikaan toistellen moneen kertaan "voi juku". Onneksi päätin kertoa kasvokkain enkä puhelimessa, oli niin ikimuistoinen reaktio muuten! Isäni otti asian tyylilleen rauhallisesti, toki onnellisena asiasta myöskin. :) Miehen äiti alkoi jo kutomaan vauvan tossuja. Eiköhän tälle lapselle hyvät isovanhemmat saada, ehkä parhaat.

Noh, mutta nyt kun raskaudesta on uskallettu jo tuleville isovanhemmillekin kertoa on varmaan aika paljastaa oma napakin täältä.

Ruudun takana naputtelee siis 23-vuotias terveydenhoitajaopiskelija. Opiskelujani en taida nyt saada ihan loppuun asti ennen vauvan syntymää, vaikka loppusuoralla mennäänkin jo!  Kyllähän tuo koulun penkki onneksi odottaa. Ei vakava juttu mulle siis ollenkaan.


Pikku perheeseen kuuluu miehen lisäksi myös kohta 2-vuotias tiibetinspanieli Alma. Alma on toimittanut vauvan roolia tässä perheessä jo hyvän aikaa, niinpä karvattomampi ihmisvauva on oikein rakastettu lisä tänne.


Asumme tällä hetkellä isossa kaksiossa. Hyvin tännekin mahtuisi vauvan kanssa, mutta unelma isommasta asunnosta kyllä on!

No mutta semmosta. Jos joku ystävä nyt jollain ilveellä tähän blogiin eksyy ennen kun raskaudesta sen kummemmin aletaan päivittämään (eihän se ole virallista ennen kuin se on Facebookissa, vai miten se meni?) niin SURPRISE!

Matu & pikku 8+6

5 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta elämänalusta! :) Ja kivannäköinen blogi, pitää jäädä seurailemaan! Täällä ollaan vähän edellä, kun laskettu aika jo häämöttää ihan päivien päässä. :)

  Jenni / Hiekkaleikkejä

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia :) täytyypä tulla kurkkaamaan sunkin blogi!

  VastaaPoista
 3. Onnea! Meillä vasta odotellaan sitä plussaa :) Mutta ihana sillä aikaa fiilistellä muiden onnea ja odotusta. Kivanoloinen blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 4. Kävinkin kurkkaamassa sunkin blogin! Ihania hääunelmia :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut pikkuvauvasta! :) Löysin blogin ihan sattumalta, kun etsin uutta luettavaa, mut kiva jäädä seuraamaan "tutun" kuulumisia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥