torstai 23. lokakuuta 2014

Haloo? Onko siellä ketään?

Jes jes jes! Alan olla taas oma itseni. Se hormonihirviö on väistynyt (ehkäpä vihdoinkin) energisemmän ja kaikin puolin tyytyväisemmän, itsestäni paremman version tieltä.  No, mutta oireiden lieventyminen ja oksentelun loppuminen on tietty tän hermoheikon odottajan mielestä sittenkin kamalaa. Vieläkö oon raskaana, kun on niinkin hyvä olo? Taas se järkevä terveydenhoitaja minussa toteaa, että pitäisi olla huoletta. Oireiden lieventyminen on täysin sataprosenttisen normaalia. Kuitenkin se huolestunut äidin alku pohtii "mitä jos" kysymyksiä ja niihin miljoona erilaista huonoa vastausta.

Sain siis hyvän perustelun itselleni kaivautua nettikauppojen maailmaan ja tilasin Angelsounds kotidopplerin. Hyvin kuuluu! Syvä huokaus, kaikki hyvin! Tuntuu paljon konkreettisemmalta taas tuo pieni, kun voi kuunnella sydänääniä ja silitellä massua.

Suosittelen kaikille huolehtijoille!

Kävin muuten tänään ystävällä tutkimassa (ja hamstraamassa) pieniä vaatteita. Kiitokset siitä Nannalle! <3 Palataan pikkuvaatteisiin toisessa postauksessa. :)Matu & Pikku 13+1

2 kommenttia:

  1. Paljonko toi vekotin makso? :) Voi ois ihanaa olla jo noin "pitkällä" raskaana ku sä, tää alkuaika on ihan kamalaa epätietosuutta! Sulla nätisti jo masuki pyöristyny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raskauskeijusta kun tilasin niin maksoi 35e! Tiedän tunteen, mutta kyllä se aika nopeasti onneksi menee :) ja yleensä onnellisestikin kaikilla!

      Poista

Kiitos kommentista! ♥