keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Ciao!

Lähdettiin miehen ja muutaman ystävän (ja yhden vauvan) kanssa Italian Toscanaan. Asuntomme on pienessä kalastajakylässä nimeltä Castiglione della pescaia. Tosi ihana paikka ja aivan älyttömän kaunista!

Lentokoneessa kaadoin miehen kahvit päälleni. Kun lähdin vaihtamaan housuja vessaan (onneksi tajusin ottaa vaihtohousut käsimatkatavaroihin) lentoemäntä pyysi auttamaan tajuttomaksi menneen miehen kanssa, kun siihen satuin paikalle. Oli kolmen tunnin lennoksi aika tapahtumarikasta.. Katastrofaaliselle tyylilleni varsin ominaista!

Ruoka on täällä varmasti hyvää. Siitä mulla ei vaan hirveästi ole kokemusta. Pahoinvointi ja oksentelu on sitä luokkaa, ettei oikein tee mieli syödä. Raskauden hittituotteet on tällä hetkellä kylmä cocis, sipsit ja jäätelö! Viinitkin epäilemättä maistuu täällä ihanalta. Oon haistellut niitä ja miehen oluita ihan fiilistelläkseni vaan. Näytän varmaan hullulta ulkopuolisten silmiin. Täytyy ostaa viiniä matkalaukullinen kotiin.

Italialaiset vessanpöntöt on tullu hyvin tutuksi. Ne on kivan matalia, jos nyt jotain positiivista niistä voi keksiä.. Ei tarvitse heilua kummallisesti pöntön päällä kun oksennus lentää. Hurraa!

Vaikka raskaus nyt menoa ehkä vähän hidastaa, niin en vaihtaisi tätä mihinkään! Kyllä mä täällä Italiassa mielummin voin huonosti kuin kotona. Pikkusen ihanampaa oksentelua. Ja nää vaatteet.. Ne on niin pirun halpoja Suomeen verrattuna. Ja kengät ja laukut ja jäätelö ja ja ja...

Tässä vielä muutama kuva Castiglione della pescaiasta. Suurin osa kuvista on kamerassa. Niitä lisää sitten kun tullaan takas Suomeen.

Nyt ostoksille, ciao!
Matu & Pikku 9+6 

2 kommenttia:

  1. Täälläkin odotetaan pikkuista syntyväksi 4/15. :) nyt viikkoja on jo tasan 13 :3

    VastaaPoista
  2. Oi onnea! :) samaan tahtiin mennään!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥