tiistai 7. lokakuuta 2014

Oh dear god

Ollaan kotiuduttu takaisin Suomeen! Käytiin vähän siellä sun täällä auto kun oli koko viikoksi vuokrattuna. Matka oli ihana, joskin täynnä oksennusta ja hormonihulluutta..

Jäätelö oli yks ihan lempparijuttu Italiassa. Kookosjäätelöllä vois melkein elää. Oi nam! 


Cappucino oli törkeen hyvää

Yhtenä aamuna sain kokea jotain tosi hämmentävää: raivon, itkun ja naurun kaikki viiden minuutin sisään. Olin aluksi tajuttoman vihainen ja kiukkuinen kun en ollut saanut aamupalaa ja oli huono olo. Sitten totesin miehelle ääneen etten halua olla koko ajan vain huonolla päällä, siitäkös itku alkoi. Itkettyäni hetken alkoi nauru, koska tilanne oli niin huvittava. Siinä sitten itkin ja nauroin samaan aikaan. Mies oli kovin hämillään ja sanoi, ettei tiedä itkenkö vai nauranko. En tiennyt minäkään.

Tuntuu, että olen ihan eri ihminen. Jatkuvasti kiroilemassa ja pinna kireällä. Odotan kovasti sitä raskauden hehkua... Missä se luuraa? Olo on turvonnut, jatkuvasti pissattaa ja nälättää, ei kuitenkaan tee oikein mieli syödä mitään, vatsaa vihloo, selkää särkee ja välillä vihlaisee niin kovaa, että toinen jalka lähtee alta, itkettää, suututtaa, kiukuttaa, väsyttää, oksettaa ja saa oksentaakin, ällöttää, öklöttää, tukka on rasvainen, naama kuin teini-iässä ja tällä hetkellä vain roskaruoka maistuu. Että voi tsiisus sanonpa vaan! No ei vaan, kyllä mä ihan mielelläni raskaana silti olen, enkä tätä millään pois vaihtaisi. Rakkauden määrä on ääretön. Vois vaan jo helpottaa, alkaa jo kyllästyttämään oksennuksen maku suussa. Voisin vaihtaa sen jo liitoskipuihin, unettomuuteen ja tukalaan isoon vatsaan. 


Mun lemppariateria Italiasta heh


4 kommenttia:

  1. Mennään aika samoissa. Itselläjuurikin vielä menossa tuo turvotus-teini-iho -vaihe, mutta ainakin esikoisesta se helpotti huomattavasti reippaasti ennen rakenneultraa ja jossain vaiheessa alkoi se kuuluisa raskaana olevan hehku :)

    VastaaPoista
  2. Voih! Mulla etova olo kesti ikuisuuden. Sun kanssa jäi syksyllä nimenomaan hamppari kesken ;) Mutta sitten tuli vuoroon jatkuva pyörryttävä olo, hikoilu pienimmästäkin liikunnasta, ym. Vihdoin älysin sen ottaa neuvomassa puheeksi ja hemoglobiini oli laskenut tosi alas. Mutta tosiaan, kaikilla on jokseenkin erilainen raskaus, erilaiset kivut ja oireet, mutta myös erilaiset onnen tunteet. Lohduttaisi sillä tunteella, jonka koit, kun ensimmäisen kerran kuulit pienen elämänalkunne sydämen lyönnit. Sillä tunteella vetää pitkälle! Sitten seuraavan Ultran fiiliksillä taas jaksaa. Ja sitten jossain vaiheessa tulee se hetki, kun sikiön liikkeiksi arvailemasi oudot pulpahtelut ja suolen toiminnalta tuntuvat liikahdukset varmistuvat olevan juurikin niitä sikiön liikkeitä! ;) Tsemppiä! Ja muista nauttia nyt omasta ajasta!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos tsempistä! Eiköhän tästä toivottavasti mennä kuin paremman puolelle ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥