torstai 6. marraskuuta 2014

Odotusajan valokuvat

Äitini on superhössöttäjä (kiitos vaan, tää on varmaan yksi niistä periytyvistä piirteistä). Siispä äidin aloittamana projektina valokuvaaja tulee ikuistamaan tämän raskauden kulun. Tarkoitus on siis ottaa erilaisia kuvia kasvavan massun kanssa. Päästiin hyvään yhteisymmärrykseen, että kuvat tulee olemaan rentoja, ei mitään söpistely- tai poseerauskuvia. Pääosassa ihana masu ja pikkusen tämä äippäkin. Tänään otettiin harjoituskuvia.

Hyvin jo näkyy kuvassa mun pieni kaljamaha. Josko se alkaisi kohta näyttämään siltä, että sitä ei ole hankittu vain syömällä ;)

Minulle olisi riittänyt yksikin kunnon valokuva sitten isomman massun kanssa, mutta kiva tämä on näinkin. Pääsee myöhemminkin ihastelemaan vatsan kasvua. Toivottavasti sama valokuvaaja saadaan sitten ikuistamaan raskauden lopputuloskin! Laitan valokuvia tänne sitten kun saan kuvaajalta.

Olen muuten ostanut pari elämää ja raskautta huomattavasti helpottavaa asiaa. Niistä seuraavan kerran. :)

Matu & Muru 15+1

2 kommenttia:

  1. Parempi näin, ehdottomasti! Mulla on tasan yksi kuva. Näytän siinä viisinkertaiselta ja punainen paita päällä tomaatilta. Ei hirveästi tee mieli sitä katsella :( snif.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh no voi harmi :( seuraavassa raskaudessa sitten ;)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥