lauantai 1. marraskuuta 2014

Pesän rakennusta

Sanotaan, että raskaana olevalle iskee pesänrakennusvietti päälle, tyypillisesti keskiraskaudessa. No ne molemmat etapit on nyt saavutettu, keskiraskaus ja vauvan tuloon valmistautuminen siis.

Tänään haettiin meille isompi sänky ja vauvan vaatteet pääsi uuteen lipastoon.Vaatteet piti tietysti heti lipaston kokoamisen jälkeen saada paikalleen.

Laskin muuten, että meillä (tai minä ne olen hamstrannut) on 22 bodya, jotka on kokoa 50-56. Siis täh? Mistä niitä on kertynyt jo noin monta... 50 kokoisia ei tosin ole kovin montaa ja jos murusta tulee samanlainen mörssäri kun äidistään, niin noita 50 cm vaatteita ei tarvi käyttää. Taisin syntyä 40+2 ja painoa oli kertyny 4050g. Pieni sumo. 

Vaatteista suurin osa on poikien vaatteita. Mulla on ollut koko ajan poikatunne, samoin miehellä. Poikien vaatteita on myös ehkä uskaltanut ostaa enemmän kun sinistä voi pukea tytöllekin. Vaaleanpunainen on väri jota en pojalleni pukisi. Sukupuolineutraalisuudesta saisi ihan oman postauksen kirjoitettua, mutta tiivistettynä: tykkään pukea tyttöni tytöksi ja pojan pojaksi. Jos näin voi sanoa, niin hyvän maun rajoissa. Kyllä ne silti kasvaa omanlaisikseen sankareiksi riippumatta siitä minkälaisia vaatteita on vauvana tai lapsena käytetty. Eikä ainakaan meillä kuitenkaan tulla jaottelemaan millä tyttöjen tai poikien "kuuluisi" leikkiä. No se siitä, vähän aiheesta ja sen vierestä. 

Matu & muru 14+3

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää. Voi kun omat vaattetkin saisi noin siististi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh veikkaan ettei säily enää näteissä riveissä vauva-arjessa :D toivotaan..

   Poista
 2. Hehheh! Itket kun näät, mitä vaatteita saat meiltä. Ne ei ehkä oo ihan samalla tasolla...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥