perjantai 14. marraskuuta 2014

Raskausajan must have -tuotteet!

Raskaana ollessa toi maha tuppaa kasvamaan ja se mahan kasvu aiheuttaa tuskastuneita tuhahduksia joskus. Ainakin itselläni. No, mutta ei hätää! Apu on täällä! ;)

Olen aina ollut vatsallaan nukkuja. Nyt se mukavuus ei oikein enää onnistu. Vatsallaan oleminen on hiukka inhottavan tuntuista minusta ja ilmeisesti myös vauvasta, sillä jos erehtyy vatsallaan olemaan niin vauva aloittaa villin diskon. Ehkä se on protestointia epämukavasta olosta? Tai näin minä ainakin kuvittelen. Joka tapauksessa vatsallaan nukkuminen on nyt poissuljettu juttu. Nukkumista helpottamaan sain vanhemmiltani kokovartalotyynyn. Ei ole mitään parempaa! Miehen kainalokin jää kakkoseksi tyynyn pehmeyden rinnalla. Tyynyn saa mukavasti jalkojen väliin tai siihen voi nojautua niin, että voi nukkua melkein vatsallaan oikein mukavasti. Tyyny on peräisin Lidlistä ja maksoi ilmeisesti noin 20e. Tyynyliina on kiva harmaan sävyinen ja sopii hyvin meidän sisustukseenkin. En nyt millään saa edustavaa kuvaa tyynystä tänne, koska se tosiaan on vain pitkä pötkö vanua. Suosittelen oikeasti ihan kaikille! Ei tarvitse olla raskaanakaan. Tyyny on ihan supermukava. :)

Tuskailin pitkään housujen kanssa. Kohdun ja mahan kasvu on aiheuttanut sen ongelman, että kaikki housut ei sovi päälle. Matalat housut painaa juuri taktisesti kohtua ja korkeat housut ei mene kiinni. Ostin H&M:ltä yhdet mustat nätin näköiset housut. Niissä ei kuitenkaan ole mitään kiristystä, joten niitä saa kiskoa koko ajan ylöspäin. Ei olleetkaan siis mukavat. Toiset housut ostin tuskissani Fiilinkistä. Ne on matalan malliset ja niissä on paksu resori, joka jää kivasti vatsan alle. Ne on mukavat, mutta ei välttämättä kaikista näteimmät eikä kyllä kovin halvatkaan. Sitten törmäsin Babystylessä Carriwellin Expand-A-Belttiin. Tämä on siis normaaleihin housuihin laitettava kuminauha-kangas läpyskä (no olipas hyvä kuvailu). Paketissa tulee kolme kuminauhaa ja kolme kangasta. Jos on kätevä käsistään, niin tällaisen tekee itsekin.


Mulla nämä toimii ainakin vähän korkeammissa housuissa. Matalissa lantiomallisissa housuissa ei toiminut, kun tuntui että housut tipahtaa päältä. Anyways, todella kätevä ja elämää helpottava tuote! Vaatii kyllä kaverikseen vähän pidemmän paidan, ettei näy. On silti kiva kun voi käyttää ihan normaaleja omia housuja. :) En sitten tiedä kuinka kauan tätä pystyy käyttämään? Kokemuksia?

2 kommenttia:

  1. Kiva, että löytyi tuollainen tuote! En kyllä yhtään ymmärtänyt, miten se toimii! :D

    VastaaPoista
  2. Hahah! Siis vaikea selittää, mutta tulee omiin housuihin siihen vetoketjun väliin kangas ja kumppari nappiin kiinni.. :D tosi kätevä kyllä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥