sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joulun kauneimmat herkut

Oon yllättävän väsynyt joulusta, vaikka koko joulu onkin mennyt nukkuessa ja löhötessä. Kirjoittelen huomenna saaduista lahjoista ja ostoksista. Tulin nyt vain nopeasti jakamaan tämänpäiväisen herkkuhetkeni teidän kanssa.

Luumuhillo taitaa olla loppu Espoon alueelta tai sitten mulla on vaan todella huono tuuri. Matti myöhäisenä halusin vielä tehdä joulutorttuja kun ne on niiin hyviä. En kuitenkaan ole löytänyt luumuhilloa mistään kaupasta. Näppäränä tyttönä päätin sitten tehdä itse luumuhilloa.

Se oli yllättävän helppoa. Kuivattuja luumuja ja sokeria, sitten vaan keittämistä puolisen tuntia miedolla lämmöllä. Hyvää hilloa tuli. Ulkonäöltään on kuin sanonko mitä... (Loistavaa lapsentasoista laatuhuumoria!) Eipä tuosta luumuhillosta taida paljon kauniimpaa saada.


No luumuhillot kehiin ja tortut uuniin. Ei hitto. Nauroin itku silmissä yksin kotona, kun otin kauniit torttuni uunista. Parhainkin epäonnistuu välillä ;) tuli kyllä aivan jumalattoman rumia torttuja. Nyt mulla on jääkaapissa puoli kiloa luumuhilloa ja mietin mitä tekisin sillä... En ainakaan torttuihin sitä käytä, se on varma.


Huomiseen!


Matu & vauva 22+4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥