torstai 11. joulukuuta 2014

Maailman onnellisin

Nukuin yön tosi huonosti. Syynä kamala jännääminen tämän päivän rakenneultrasta! Mies lähti ihan yhtä jännittyneenä mukaan. Ultrassa pyysin jo etukäteen antamaan paperia koska tiesin, että itku tulee satavarmasti. Niinhän se tulikin!

Rakenteellisesti kaikki on hyvin ja vastaa viikkoja. Painoa pienellä on 340 grammaa, joka sekin on normaali paino näillä viikoilla. Pieni vilkutteli siellä meille ja näytti kieltä. Minä itkin ja mies tuijotti myöskin liikuttuneena näyttöä, jossa meidän pieni viskeli menemään.

Lopuksi kätilö (joka oli muuten oikein mukava) kysyi haluammeko tietää sukupuolen. Meille molemmille on ollut selvää alusta alkaen, että haluamme sen tietää mikäli se vain on nähtävissä. Mielestäni synnytyksessä ja lapsen maailmaan tulossa on jo ihan riittävästi yllätystä itsessään. Emme myöskään koe, että sukupuolta täytyisi pitää läheisiltä salassa. Siispä voin vapaasti kailottaa sen koko maailmalle! Minulla on ollut pitkän aikaa jo olo, että vauva on poika, mistä lie tämä tunne on syntynyt, mutta eipä ollut aavistukset väärässä! Meille on tulossa täysin täydellinen, maailman rakkain poika! <3
11 kommenttia:

 1. Ihanaa!!!!!!! <3 <3 Täälläkin jännitettiin aika kovasti teidän puolestanne! ;) Oli se fiilis vaan niin mieletön, kun sieltä rakenneultrasta pois lähti! Ei tuntunut olo enää epätodelliselta eikä kasvava sikiö joltakin irralliselta asialta, vaan juuri siltä, mitä se olikin: äidin masussa kasvava rakas pieni ihminen, äidin ja isän ihme!

  VastaaPoista
 2. Taas yksi etappi takanapäin! Varmasti helpottava tunne, kun pikkuisella siellä kaikki hyvin!:) Mekin meinataan sukupuoli kysyä, jos vaan pikkunen sen suostuu näyttämään :) Onnea teille pojan odotukseen :)

  VastaaPoista
 3. <3<3<3 IHANAA!!!!!! Onnea!!!! :)<3

  VastaaPoista
 4. ihanaa, onnea poika lupauksesta :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikille :) olo on kyllä niin mahdottoman onnellinen ja pöhkö <3

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon poikalupauksesta! <3 Sait minusta lukijan, mukavaa lukea muidenkin raskausmatkaa ja mahan kasvatusta. Meillä LA 15.3.2015 <3

  Käy ihmeessä kurkkaamassa myös blogini, joka perustuu, noh mihis muuhun kun odotukseen ja vauvahömppään! ;)

  maaliskuununelma.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Onnea pojasta! Uusi lukija ilmottautuu :) kiva jäädä seurailemaan odotustasi ja vauva-arkea, oma poika on jo 9 kuukautta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥