sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kotiin!

Jes! Onneksi tämä jäi lyhyeksi reissuksi sairaalassa.


Supistukset ovat vähentyneet eikä niitä tulee enää niin säännöllisesti. Muutaman tunnissa kuitenkin edelleen. Yöllä rauhoittuivat säännöllisyydestään, kun sain toisen Nifanginin ja Litalginin. Ihanaa päästä kotiin! Koti on kuitenkin paljon mukavampi paikka olla. Sain kontrolliajan Jorviin puolentoista viikon päähän, johon asti pitää olla kotona levossa. Jatkot näkee sitten kontrollin jälkeen. 

Kaikki tulokset eivät ole vielä tulleet eilen otetuista näytteistä, mutta sen hoitaja tuli kertomaan, että streptokokki oli yhdellä plussalla. Streptokokki on siis mahdollisesti syy supisteluihin, ei tosin varmasti voi sanoa. Sitä ei kuitenkaan yleensä hoideta ennen kuin vasta synnytyksessä. Streptokokki on muutenkin melko yleinen: raskaana olevista naisista sitä kantaa 10-30 prosenttia. Tottahan toki kuulun tuohon prosenttiin, joilla se on...

Saa nyt nähdä kontrollissa, jos jotain muutoksia on tapahtunut niin miten edetään. Varsinaisen huolestunut en ole, lähinnä helpottunut että pääsen pois sairaalasta! 

6 kommenttia:

 1. Onneksi pääsit pikaisesti kotiin lepäilemään. Ei ole kotia voittanutta. 😊 sun blogia on tosi kiva seurailla, kirjotat hyvin ja selkeästi. Itsellä on la kesäkuussa niin senkin takia on ollut mukava lueskella näitä sun postauksia. Vähän saanut osviittaa sille mitä itsellä saattaa olla parin kuukauden päässä edessä. Sit ku ollaan suht saman ikäsiä (olen siis 25) ja asun kans espoossa. 😊 toivottavasti sun kirjoitusinto ei lopahda, niinkuin monelle käy, vaan jatkat vielä lapsen synnyttyäkkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa saada näin positiivista palautetta! Iso kiitos :) tarkoituksena olisi jatkaa blogia myös vauvablogina, mutta eihän sitä tietty tiedä mitä tuleman pitää!

   Poista
 2. Tosi kiva juttu, että pääsit nyt kotiin! Malta ny sit vaan lepäillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka vaikeaa tää makoilu ja lepäily onkaan.. Tekisi mieli siivota ja ja ja :D

   Poista
 3. Kiva, että pääsitte kotiin!
  Edelliseen postaukseen piti kommailla, että näyttäisi, että teille on tulossa samat vaunut kuin meillä on ollut jo pojalla (F6?). Omasta kokemuksesta voin sanoa, että erinomainen valinta, näin 2,5 vuoden käyttökokemuksen perusteella en keksi oikein mitään huonoa näistä vaunuista/rattaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Juu F6 on malli. Vaikka minkälaista vaunua ollaan katseltu, mutta tosiaan ominaisuuksiltaan Gessleineissä yhdistyi kaikki tarpeellinen. Oli pakko saada ne :)

   Poista

Kiitos kommentista! ♥