perjantai 30. tammikuuta 2015

Päivän asu & blogihaaste

...ja mahdollisesti koko vuoden asu. Nimittäin maailman mukavin oloasu Cubuksesta. Näytän vähän vaahtokarkilta tai halinallelta tässä, mut ei haittaa sellanen on olokin! Vähän on lyhyt huppari, mutten isompaakaan viittinyt ostaa, kun tätä voi sitten käyttää raskauden jälkeenkin. Suunnittelin tän laittavani sitten synnärillekin.


Nyt on blogihaasteiden neitsyys menetetty! Tällaiseen ihanaan haasteeseen mut haastoi helmikuun rakkaus -blogin Teija. Kiiiitos! :) Elikkä haaste kuuluu näin: "Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!

Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

Voit toki ilahduttaa haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia."

Haastan mukaan:

Xmas Baby -blogin Johannan
Ensiasuntoon -blogin Netan

Tämmönen olkaas hyvät! Pistäkäähän kiva kiertämään. :) 


10 kommenttia:

 1. jee otit sen vastaan :) laitaks mulle sähköpostiin sun yhteystietoja niin saan piristyksen sulle ;) helmikuunrakkaus@gmail.com :) ja mulla on cubuksesta sama asu, mut se on jo pakattuna sairaalakassiin :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Laitan kivan kiertämään :-)

  VastaaPoista
 3. Sama asu löytyy tältäkin odottajalta mustilla housuilla ja valkealla hupparilla.:) huppari vähemmällä käytöllä,mutta housuja piti ostaa toisetkin,että raskii pistää pesuun välillä.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pohdin myös josko pitäis vielä ostaa tämä mustana.. Olis ehkä vähän vakavammin otettava ;)

   Poista
 4. Näytät tosi hyvältä tuossa asussa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥