tiistai 6. tammikuuta 2015

Pari kirosanaa

Voi suuri huokaus ja pari kirosanaa! Mä oon taas Naistenklinikalla osastolla...

Supistuksia tuli taas säännöllisesti ja tiuhaan tahtiin. Kolme tuntia jaksoin kotona odottaa jos olisivat lähteneet levolla, mutta turhaan! Pakkohan se oli sitten tulla päivystykseen ja sieltä osastolle. Sain supistuksiin lääkettä ja nyt on jo helpottanut. Onneksi!

Syy siihen miksi alkoi supistelemaan oli niinkin säälittävä kuin vaatteiden laittaminen kaappiin. Hetken kerkesin olla jalkeilla ja ajattelin, että siinä sipsutellessani varovasti voin muutaman vaatteen viikata. No ei olisi kannattanut näköjään. Sekin oli liikaa rasitusta kohdun mielestä.

Tällä hetkellä ajatukset on tosi ristiriitaiset; haluaisin kovasti kotiin omaan sänkyyn, mutta toisaalta kotiin meneminen pelottaa. Mikä on liikaa rasitusta ja kuinka kauan tätä kestää? Entä sitten kun kotona alkaa taas supistelemaan? Onko osastolle aina pakko tulla, vaikka vielä ei ollut kohdunkaulalla muutoksia? Ääääh.

Pitää varmaan vaan antaa ajan näyttää. Aamulla lääkärin käynnin jälkeen olen varmaan vähän viisaampi!

...kuvaton postaus, koska tästä mammasta nyt ei vaan saa mitään edes vähän edustavaa...

7 kommenttia:

 1. Voi sinua :( Joillakin tuo raskaus vaan menee niin että supistukset tulee herkemmin ja ihan mitättömät asiat saa ne aikaan.. Aina parempi mennä näytille ja ammattihenkilöiden lähettyville kuin pitkittää kotona, vaikkakin se koti tuntuu aina paremmalta vaihtoehdolta <3 Sinun ja vauvan parasta ajatellen kuitenkin on parempi että apua saatte naistenklinikalta.
  Vauvankin olisi parasta kasvaa vielä tovi mahan suojissa. Hyvä juttu ettei supistukset kuitenkaan kohdunkaulalle tee mitään. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. :) Kiitos paljon tsempistä! <3 Elättelen toivoa, että huomenna olisi kaikki hyvin ja pääsisi kotiin...

   Poista
  2. Mikä tilanne? Mitä lääkäri sanoi? Koska pääset kotiin? <3

   Poista
  3. Ihanaa kun täälläkin huolehditaan! :) pääsen mahdollisesti huomenna kotiin. Huomenna vielä verikokeita ja jos niissä ei ole mitään häikkää ja huominenkin päivä menee rauhallisesti ilman supistuksia niin pääsen. Vähän on kyllä vielä epäselvää mikä on syy supistuksiin..

   Poista
  4. Tottakai huolehditaan! Päivittele kuulumisia! :)

   Poista
 2. No kylläpäs ne pienestä lähti taas aktivoitumaan :( Mutta pakkohan se on mennä aina tarkistaan tilanne, mut positiivista ettei tosiaan oo kohdunkaulalle tehny muutoksia... Kotonahan se olis kaikista mukavinta olla, mutta kun lääkkeet ja hoitohenkilökunta on osastolla :( Tsemppiä! Toivottavasti tilanne rauhottuu pian ja pääset takas kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Iso lohdutus tulee näistä kommenteista :)

   Poista

Kiitos kommentista! ♥