maanantai 19. tammikuuta 2015

Tajusin tänään itsestäänselvyyden

Heräsin puolenpäivän aikaan kuin Prinsessa Ruusunen konsanaan: tukka pystyssä, silmät ristissä ja todella väsyneenä. Prinssi keitti kahvia ja huikkasi moikat ulko-ovelta. Vääntäydyin pitkän kaavan aamiaiselle. Pitkän kaavan aamiainen se on sen takia, että en ole ollenkaan aamuihminen. Aamut on väsyneitä ihan riippumatta siitä kuinka pitkään  ja paljon olen saanut nukkua. Saa nähdä tuleeko aamu-unisuuteen muutosta kun vauva syntyy. Yöllä valvominen ei ole ainakaan ongelma.

Olo ei ole työkykyinen, mutta tällaiseen kotona himmailuun ihan riittävä. Mitään rasittavampaa ei tosin voi puuhailla ilman, että se näkyy voinnissa.


Tänään sitten tajusin, että sairaslomahan on täydellinen tilaisuus tehdä niitä asioita mihin ei koskaan muuten muka ole aikaa. Miten itsestäänselvä asia, mutta ei silti ole tullut mieleen. Miksi olen yrittänyt käyttää aikani pölyjen pyyhkimiseen ja keittiön kaappien järjestelyyn kun voisi oikeasti tehdä asioita mistä tykkää? Onpas hölmöä.


Kaivoin siis vihkon ja värikynät viimeisimmästä laatikosta ja aloin piirtelemään omaksi huvikseni. Pitkän aikaan olen salaa haaveillut myös lastenkirjan kirjoittamisesta, heh. Senkin voisi tehdä edes omaksi iloksi, vaikka se ei koskaan mihinkään päätyisikään. Taidanpa pyytää miestä ostamaan kunnon piirrustelupaperia ja kaivamaan varastosta taulupohjat ja maalit. Nyt on vihdoin aikaa tehdä kaikkea tällaista mitkä tällä hetkellä ovat hautautuneena varastossa. Ei tekosyitä!


10 kommenttia:

 1. kuulostaapas kivalta :) kannattaa nyt tehdä ja nauttia vielä kun voi :) toki voihan sitä tehdä vauvan tultuakin, mutta nyt se on niin erilaista vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on! :) Pitäis nyt osata nauttia kun vauvan kanssa se ajankäyttö vähän muuttuu...

   Poista
 2. Oi, mikä oivallus :) Ja lastenkirjoja sinulta on ennenkin syntynyt :) Jään odottelemaan...

  VastaaPoista
 3. Kannattaa todellakin nauttia vielä ajasta yksin, ja tosiaan tehdä kaikkea mitä tahdot! Minäkin olin koko ajan menossa äitiyslomalla, ennen vauvaa. Se oli ihanaa. Ehdin näkemään paljon ystäviäni ja käymään koiran kanssa joka päivä koirapuistossa :-)
  Kuvia sitten meillekkin teoksistasi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy yrittää juu :D taidan olla vielä ujo niiden suhteen mutta ehkä joskus, heh :p

   Poista
 4. Nautitaan nyt vielä :) Kohta ajan meiltä vie pienet rakkauspakkaukset♡ Tuskin sitäkään vaihtaa pois, elämä vaan tulee muuttumaan.
  Mua nauratti kun mun jopa kehotettiin nauttimaan wc käynneistä...kohta kun ei kuulema ole mahd. käydä yksin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) <3 täytyypä oikein tietoisesti alkaa nauttimaan vessassa käymisestä, hahah! :D kaikkea kanssa.. No mutta tottahan tuo varmasti on ettei paljon enää yksin edes sinne vessaan kerkeä :D

   Poista
 5. Toi on kyllä niin totta toi vessassa käyminen, huoh! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥