maanantai 5. tammikuuta 2015

Tylsyys!

Tänään päivä on mennyt täysin vaakasuorassa ja ihan aikuisten oikeasti levätessä sekä päiväunia nukkuessa. Itse asiassa kello on jo todella pahasti huomisen puolella, täytyisi varmaan sanoa että eilen.

Noh joka tapauksessa, tylsää on ollut kun en oikeastaan viitsi nousta sängystä/sohvalta, koska muuten alkaa supistelemaan. Yritän nyt tunnollisesti välttää supistuksia kaikin keinoin.

Paneuduin blogin ulkoasun muokkaamiseen, koska en ole nyt puolikuntoisena keksinyt muutakaan mielekästä tekemistä. Ulkoasun muokkaus on ollut to do -listalla jo jonkun aikaa, mutta jostain kumman syystä se nyt ei ole ollut tärkein prioriteetti.

Ulkoasu varmaan vielä hioutuu tässä ajan kuluessa, mutta tällä hetkellä olen tyytyväinen aikaansaannokseeni!

Mitäs tykkäätte? 


Nyt nukkumaan, vihdoin.Löysin kuvan pikkumasusta Italian matkalta. Viikkoja jotain 12+

5 kommenttia:

 1. Kivan yksinkertainen ulkonäkö :)
  Tylsää tuo makoilu.. Tykkäätkö katsoa sarjoja? Siinä saisi ainakin ajan kulumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Tosiaan aika mennä nukkumaan.. Mitäköhän sähläsin ton edellisen kommentin kanssa. :D mutta kiitos siis! Tykkäisin katsoa sarjoja, kun löytyisi joku hyvä! :)

   Poista
  3. Minkähän tyylisistä sarjoista sä tykkäät?:) Meillä on katottu paljon Revengeä (Kosto), Arrow, Flash, Game of Thrones (ihan jäätävän hyvä, jos et oo viä kattonu!!).... Niin joo ja netistä löytys varmaan jaksot myös erilaisiin äiteihin ja mikäs se toinen raskausajan ohjelma olikaan... Hmm... En saa nyt nimeä mieleen!

   Poista
  4. Hei toi Kosto vois olla hyvä! Katoin joskus pari jaksoa, mut tipahdin pahasti kyydistä! Pitääpä alkaa kattomaan sitä. Jes, kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentista! ♥