lauantai 3. tammikuuta 2015

Vaunuostoksilta Naistenklinikalle

Käytiin tänään ostamassa vaunut! En pääse yli siitä kuinka söpöt ne on! Ihanat harmaat Gessleinit pehmeällä kantokopalla. Kantokopassa ja yksityiskohdissa on sinistä pallokuviota ja raitoja. Ihan megasöpöt! :) Kuvia mulla ei ole laittaa muuta kuin nämä, jotka otin kaupassa ollessamme. Voin tehdä sitten vaunuista ihan oman postauksen.Vaunuostoksilla ollessamme alkoi tulla epämukava olo. Selkää särki ja tuli pieniä supistuksia. Kotiin päästyämme soitin sitten Jorviin kun tuntui, että supistuksia tuli aika tasaiseen kymmenen minuutin välein. Jorvista kehottivat katsomaan josko supistukset menevät ohi levolla ja Panadolilla. Tunnin siinä kuulostelin vointia ja laskin supistuksia. Panadolista ei tuntunut olevan mitään apua särkyyn, jomotukseen ja paineen tunteeseen. Soitin uudestaan Jorviin, josta kehottivat olemaan yhteydessä Naistenklinikalle. Noh, Naikkarilta pyysivät päivystykseen käymään.

Päivystyksessä otettiin käyrää supistuksista, joita tuli siinä vaiheessa jo neljän minuutin välein. Lääkäri teki sisätutkimuksen ja tunnusteli kohdun (naiseuden huippuhetkiä, hitsi kun sattui!). Kohdunkaulalla ei onneksi ole tai ainakaan silloin ollut tapahtunut muutoksia (koputtaa puuta). Vauvalla myös kaikki hyvin!

Päivystyksen lääkäri oli kuitenkin sitä mieltä, ettei minua kotiin päästetä. Niinpä olen nyt osastolla 42. Huonekaverina avautumisvaiheessa oleva synnyttäjä, joka ähkii, puhkii ja huutaa kuin hyeena. Luulen, että itse tuossa tilassa en olisi noinkaan hyvätapainen.


Olen nyt saanut kahta erilaista supistuksia vähentävää lääkettä. Ensimmäinen niistä rauhoitti supistukset siitä neljästä minuutista nykyiseen kymmeneen minuuttiin. Toinen lääke ei ole mielestäni vaikuttanut sen kummemmin. Supistukset eivät kuitenkaan ole enää niin napakoita kuin päivällä olivat, vaikka ovatkin edelleen melko säännöllisiä. Olo siis paljon parempi kuin päivällä. Huomenna tarkistetaan kohdunsuun tilanne uudestaan. Toivotaan parasta! Pääasia, että pojalla on kaikki hyvin. <3

Matu & Daniel 23+3

4 kommenttia:

 1. voi vitsi, paljon tsemppiä! pidän peukkuja et kaikki menee hyvin :) ihanat vaunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu eiköhän tämä tästä! Positiivisella mielellä yritetään :D

   Poista
 2. Hurjaa että siellä on huonekaverit tuossa tilanteessa :-D En varmaan itse kestäis kuulla toisen ähkimistä ja puhkimista..
  Tsemppiä, ja toivottavasti pikku poitsu jaksaa olla vielä parisen kuukautta turvassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Onneksi pääsen täältä tänään pois :)

   Poista

Kiitos kommentista! ♥