sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Muuttokuume!

Kärsin kroonisesta kuumeilusta. Aina on joku kuume päällä. Kun pääsee yhdestä pakkomielteestä niin tilalle tulee uusi. Toisaalta pitäähän elämässä olla jotain mitä tavoitella. ;) On ollut merkkilaukkukuume, koirakuume, sisustuskuume, vauvakuume... Äsken oli ihan vaan flunssan aiheuttamaa kuumeilua. Nyt on palava himo päästä isompaan asuntoon. 

Mehän asutaan nyt 57 neliön kaksiossa. 


Tässä asunnossa on ihan ok puitteet asua vielä toistaiseksi. Miinuksina vaunuvaraston ja hissin puute sekä surkean pieni vessa (siis oikeasti polvet suussa -vessa). Vauva ei todella tarvitse vielä pitkiin aikoihin omaa huonetta, mutta kun tää niin kovasti tahtois jo päästä sisustamaan vauvan huonetta! 

Ollaan nyt pidetty silmällä vuokralle tulevia kolmioita. Seuraavassa asunnossa pitäisi olla:
 • enemmän neliöitä!
 • isompi avara keittiö (mieluiten olohuoneen yhteydessä) 
 • huomattavasti isompi vessa (ei mielellään historiallista 70-luvun kylpyammetta niin kuin nyt)
 • parveke (lasitus iso plussa!)
 • talossa hissi
 • vaunuvarasto 
 • laminaattilattia & muutenkin siisti yleisilme
 • sauna plussaa ei kuitenkaan välttämätön

Näiden lisäksi vuokran pitää olla kohtuullinen. Kohtuullinen vuokra kolmiosta Espoossa tai Kauniaisissa on mun mielestä maksimissaan 1050e. Mieluiten tietysti etsitään asunto, jonka vuokra alkaisi yhdeksiköllä. Tarkoituksena on, että ostettaisiin oma asunto 3-5 vuoden päästä. 

Käytiin tänään katsomassa 970 euron kolmiota. Asunto ei kuitenkaan vakuuttanut ilmeellään ollenkaan. Ei ollut yhtään meidän tyylinen eikä talossa ollut hissiäkään vaikka nettisivujen esittelyssä niin sanottiin. Huomenna mennään katsomaan taas yhtä asuntoa. Josko tämä olisi se?

Noh, eihän tässä oikeasti ole mikään hätä muuttaa. Kyllä me tässä asunnossa pärjätään. Kyse on lähinnä mukavuudesta ja siitä, että asunnon vuokra nousi tässä kuussa. Tuntuu turhalta maksaa tästä nykyisestä asunnosta niin paljon, kun samalla hinnalla saa kolmionkin. Varsinkin kun tässä asunnossa on puutteensa. Hissittömyyttä tai vaunuvaraston puutetta ei tullut edes ajatelleeksi silloin kun vauvat ei olleet ajankohtainen aihe elämässä...

p.s Tänään 45 päivää laskettuun! :) 6 kommenttia:

 1. täälläkin on pohdittu muuttoa jo jonkun aikaa. Asutaan myös hissittömässä talossa ja vielä neljännessä kerroksessa <3 olen tässä vasta hiljattain tajunnut että hmmm, mites mä jaksan moneen kertaan kulkee nuo ihanat rappuset vauvan kanssa ja sumplimaan aina rattaiden kanssa jättääkö autoon vai miten.. :D noh, onneksi ei ole mikään ylitse pääsemätön ongelma :)) ehkä sitä jaksaa odotella sitä omakotitaloa vielä hetken :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh neljäs kerros! Mitä herkkua :D Ei ylitsepääsemätön ongelma mutta ongelma kuitenkin :D meilläkin on unelma omakotitalosta, mutta sen toteuttamiseen vaaditaan kyllä muutama askel ennen.. Joskus sitten <3

   Poista
 2. Yhtäkkiä se hyvä kämppä sit tuleeki eteen! Ainakin mä uskoin niin ja niinhän siinä kävikin. :) Toivottavasti jo kohta pääsette tekee pojalle omaa huonetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teil on kyllä ihana koti! :) mutta eiköhän se meillekin löydy kun kärsivällisyys vaan riittäisi vielä :D

   Poista
 3. Samoja fiiliksiä täälläkin, hirveä kuume muuttaa isompaan kämppään!! :D Meillä kohta 9kk ikäinen poika, ja hän tarvitsee oman huoneen, alkaa käydä pieneksi tää meidän kaksio. Mut asuntohaku käynissä täälläkin, toivottavasti meitä onnistaisi ja unelmakämppä löytyis pian :) Mäkin nimittäin haluun jo päästä sisustaa pikkuiselle huonetta ihan kunnolla! Ja ps. Sun blogi on ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kiva kun tykkäät :D No teillä alkaakin olla muutto ihan oikeasti ajankohtainen! tsemppiä asunnon hakuun! Toivottavasti unelmakämppä löytyy pian :)

   Poista

Kiitos kommentista! ♥