torstai 19. maaliskuuta 2015

Ostoslista 2

Kaivelin tuolta vanhasta postauksesta ostoslistan. Kaikki isoimmat ja tärkeimmät hankinnat on jo tehty. Tältä ostoslistalta on vielä muutama asia ostamatta. Toisaalta jotkut tavarat listalta on ehkä vähän turhiakin, ainakin vielä.

Huomenna käyn vielä ostamassa adapterin vaunujen runkoon, jotta turvakaukalon saa siihen kiinni. Yhdet imetysliivit käyn ostamassa viikon parin päästä. Niillä pääsee sitten alkuun. Amme pitäisi ostaa myös tässä joskus. Muuten kaikki tarpeellinen on ostettu. Kaikkea vähän turhempaa vielä voisi ostella, mutta pärjättäis jo ihan hyvin jos vauva päättäisi nyt syntyä.

Vauvalle:
- turvakaukalo + adapteri (Britax tai Maxi-Cosi, koska sopivat vaunujen runkoon liitettäväksi) 
- telakka turvakaukalolle (ei osteta ainakaan vielä)
- sadesuoja vaunuihin
- vaunulelu
- vaunulukko (tuleeko tämmöinen oikeasti käyttöön?)
- peitto + tyyny
- toiset pussilakanat
- aluslakanoita
- kosteussuoja
- unipussi (vanhan äippäpakkauksen makuupussi on) ei osteta
- mobile 
- reunasuoja
- katosverho + tanko
- harsoliinoja 
- tutteja 
- rasvat, kynsisakset (ym. apteekkitavarat)
- amme + kylpytuki
- potta eipä tällä kiire ole..
- syöttötuoli (Tripp trapp mahdollisesti?) joskus sitten
- vaipparoskis
- pari kestisvaippaa kokeiluun
- leluja


Äidille:

- liivisuojia
- imetysliivit 
- pullojen sterilisointilaite (jos pullot tulee ahkeraan käyttöön) ei osteta
- imetyspaitoja 
- lasinoh rasva
- imetystyyny (en tiedä tarviiko kun on jo pari hyvää tyynyä) ei osteta

Ai niin, ne housut jotka tilasin H&M:ltä tuli vihdoin. Yllätys yllätys ne on liian pienet. Zalandolta tilaamani mekot meni nekin palautukseen, koska nekään ei mahdu päälle. Ketuttaa kun painoa kertyy kilon viikkotahtia vaikka päälläni hyppisin. Kaikki kikka kolmoset on käytetty, mutta nestettä senkus kertyy. Tällä hetkellä yhdet päälle mahtuvat housut (huom: vetskari auki) ei kovasti lämmitä mieltä.

Huomisen missio on löytää ison tytön housut mulle.

Aivot on tällä hetkellä ihan pausella niin jäi postauksen kiinnostavuus vähän alhaiseksi, heh.. Palaan taas huomenna kun mieli aurinkoisempi ja housut mahtuu jalkaan! ;) 

8 kommenttia:

 1. Tuore ananas kuulemma auttaa ehkäisemään turvotusta! :)
  Hali loppurutistukseen!<3

  VastaaPoista
 2. Hei käy sovittamassa name itin mammafarkkuja, siis sellasia missä ei oo sitä mahalörppöä, vaan tilalla on sellaset paksut kuminauhat ns. Etutaskujen kohdalla. Ite tykästyin niihin kovin, ja tällähetkellä ne onkin ainoot päälle mahtuvat housut :D ....eikä ees oikeesti naurata! Voihan itkupotku ku ärsyttää! !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on semmoset jonkun muun merkkiset kyllä! Ja niiden lisäksi kahet mammafarkut jotka mahtuis kyllä tosta mahan kohdalta, mut ku toi perberi on saanu lisäkiloa niin ettei mee päälle :'D nyt sain kuitenkin ostettua uudet isommat äitiyshousut! Jes miten ihanaa!

   Poista
 3. Jos meille joskus vielä suodaan lapsi, niin telakka kaukaloineen on ihan must juttu! :-D Tässä nyt on kaukaloa turvavöin kiinni laitettu, ja voin kertoa että kauppaan lähtöönkin tuli suuri kynnys, ei vain jaksanut ees taas turvavöiden kanssa takuta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ymmärrän! Meillä vaan ei oo vielä sitä autoakaan kun julkiset kulkee niin hyvin ja kaikki on lähellä. :D heti kun toi mies keksii minkä auton se haluaa niin ehkä se telakka tulee sitten meillekin ostettua!

   Poista
 4. Ei oo kauaa enään kun vauva saapuu! :) mä huitelin koko loppuraskauden kollareis ku muut ei mahtunu, ei ees ostetut mamma farkut :D ostoslista näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! <3 Niin sama vika.. Paitsi nyt ostosreissulta lähti mukaan yhdet sopivat housut, ah! <3 hermostuttaa noi kollarit jo niin paljon :D

   Poista

Kiitos kommentista! ♥