tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kuulumisia 38+6

Täältä nyt vain ihan pikapäivitys. Väsyttää vietävästi ja oli taas oikea urakka saada napa siirrettyä tähän tietokoneen eteen. Huomenna laskettuun on enää jäljellä viikko. Voi hurja, kohta se meidän pikku prinssi on täällä. Jännittää milloin tämä poika nyt päättää syntyä. Kunhan ei ihan kesken muuton, niin olisi hyvä. Olethan kiltti poika ja synnyt vasta kun isi (ja komppania) on saanut muuttolaatikot kannettua uuteen kotiin?

Vointi on alku- ja keskiraskauteen verrattuna oikeastaan aika hyvä. Supistuksia tulee, mutta ne rauhoittuu toistaiseksi kuumalla suihkulla. Närästyskin on helpottanut kun poika on asettunut vähän alemmas yksiössään. (Juuri kun ostin 100 tabletin pakkauksen Rennietä, kivat!) Vähän sellainen olo, että ei tämä vauva synny ikinä... 

Tänään neuvolassa proteiinit oli yhdellä plussalla. Verenpaine 140/80 eli hieman koholla (alimmillaan on ollut jotain 120/69 luokkaa). Päänsärkyä ja turvotusta on, mutta niin on ollut jo todella kauan. Neuvolan terveydenhoitaja haluaa nähdä taas ylihuomenna, jotta voidaan katsoa näyttääkö tilanne edelleen samalta. 

Raskausmyrkytystä ei kyllä tänne tarvittaisi! Muuton kanssa on vielä niin paljon tekemistä. Pakkailut on ihan kesken eikä muuttoon ole enää kuin 5 päivää. No kävi miten kävi, eipä musta mitään kantamisapua muutossa ole kuitenkaan. Kyllähän tuo mies ja tukijoukot saa sen muuton hoidettua ilman muakin jos tässä nyt kävis jotain yllättävää. Toivottavasti torstaina pissanäyte on puhdas ja verenpaine ei ole lähtenyt nousuun. 

Palaan taas kirjoittelemaan vähän paremmalla ajalla. Mulla on luonnoksissa ollut jo pitkän aikaa kirjoitus sairaalakassista, vaan emmä ole koko kassiakaan vielä pakannut. Olisi ehkä korkea aika... Lähtö kun voi tulla jo vaikka ensi yönä. Hui!

18 kommenttia:

 1. Oi, kohta teillä on jo oma pikkuinen sylissä <3

  VastaaPoista
 2. Onnea ja tsemppiä tulevaan! Kyllä prinssi on pian täällä <3
  Muistan itse kun odottelin niin malttamattomana, mutta 39+6 syntyi, toisaalta olikin hyvä että meni niin lähelle laskettua aikaa, kun poikamme oli ainoastaan 2750 g :)

  - Liina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 voi kun sen syntymäpäivän tietäisikin jo etukäteen niin tää olis vähän vähemmän jännittävää odotusta :D

   Poista
  2. Alunperin mulla oli synnytyspelko, kävin pelkopolilla koska olisin halunnut sektion, mm siksi että tiedän sen päivän ainakin ja se kipukin pelotti.
   Niistä käynneistä olikin apua ja ihan alateitsesynnytin. Eikä ollut edes paha kokemus, jäi todella hyvä mieli koko hommasta!
   Odottelen innolla sitä postausta kun ilmoitat vauvan syntyneen! :)

   Poista
  3. Kiva kuulla, että sulla jäi hyvä maku :) lupaan tulla heti päivittämään kun vaan kykenen ;)

   Poista
 3. Olipas kiva kuulla sun kuulumisia! Saas tosiaan nähdä, kumpi kerkiää ensin, beibi maailmaan vai muutto uuteen asuntoon! Toivottavasti ei raskausmyrkytystä nyt vielä kaiken lisäksi pukkaisi päälle :( Mut hyvä, että pääset jo pian taas kontrolliin. Tsemppiä ♥

  VastaaPoista
 4. Voi, ei mene enää kauan! Täälläkin ihan jännittää ehdittekö muuttaa ennen vauvan tuloa!

  -Susanna / Colour Outside the Lines

  VastaaPoista
 5. Vitsi,teillon jännät paikat siellä! :) kannattaa se sairaalakassi pakata silti valmiiks,koska ainakin itelle oli suuri helpotus,että se oli valmiina lähdön hetkellä,vaikka sen sisällön tarkistinkin miljoona kertaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Heh, joo nyt se odottaa melkein valmiina lähtöä :D

   Poista
 6. En malta odottaa vauvauutisia! <3

  Jännää kun kelaan tätä meidän hommaa taaksepäin niin vasta minäkin masu pystyssä roudasin muuttokamaa tähän uuteen asuntoon. Tiedossa toki oli että välissä käyn synnyttämässä mutta tuntuu et siitä on niiiin vähän aikaa (ja niinhän siitä on)..
  Nyt on muutettu ja poikaki yli 1kk ikäinen. TÄÄ AIKA LÄHTEE JUOKSEE KUN BABY ON ULKONA!
  Mulla on oikeesti jo TAAS vauvakuume. Olen sekaisin. Hormoonit? A p u a !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi sua :D on tää kyllä ihan hassua miten aika menee oikeasti niin nopeaan.. Miten sunkin synnytyksestä on jo kuukausi...? :o ihan pimeetä :D

   Poista

Kiitos kommentista! ♥