lauantai 4. huhtikuuta 2015

The Liebster award -haaste #1

No nyt tulee kysymyksiä ja vastauksia oikein urakalla! 
Mut on nyt kolmesta eri blogista haastettu mukaan The Liebster award -haasteeseen. Haasteen tarkoitus on simppeli: 11 kysymystä haastajalta, keksitään itse 11 uutta kysymystä ja haastetaan mukaan 11 uutta blogia, joilla on alle 1000 lukijaa.

Teen tämän nyt kolmeen eri postaukseen ettei mene liian pitkäksi. Kiitokset kaikille haastaneille! :)

Ekana tulee It's all about Alexin Viivin kysymykset:

1. Mitä arvostat eniten elämässäsi?

Oon tällä hetkellä onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin. On täyden kympin mies, täyden kympin poika tulossa ja muutenkin kaikki elämän perusasiat on hyvin. Arvostan siis tätä ihanaa tasapaksua arkea ja elämässäni olevia ihmisiä. Hirveän vaikea sanoa mitä arvostaisin ylitse muiden. Se on tämä koko paketti mitä arvostan ja rakastan!  

2. Mikä on oudoin tapasi?

Jokapäiväinen outo tapa on jäiden syöminen. Lasi täyteen jäitä ja rouskuttamaan. Parhaita jäitä saa Subista, semmosta jäämurskaa. Nam nam :D Onhan noita muitakin outoja tapoja varmasti...

3. Mitä harrastat?

No tällä hetkellä tärkein harrastus on varmastikin tää blogin kirjoittaminen. Tän lisäksi tykkään leipomisesta ja kirpputoreilla luuhaamisesta. Synnytyksen jälkeen toivon pääseväni aloittamaan jonkun liikuntaharrastuksen!

4. Millainen olit pienenä?

Semmonen vilpitön, tunnollinen ja kiltti hälläväliä-lapsi. Eripari sukissa ja tukka leteillä liehuen pyydystin sisiliskoja ja sammakoita. Leikin paljon mielikuvitusleikkejä, tanssin balettia ja tykkäsin piirtämisestä. 


5. Jos saisit valita jonkun uuden kyvyn, mikä se olisi?

Onpas vaikee! Tää ei oo mikään ihmeellinen supersankarikyky, mutta olisi kiva osata laittaa ruokaa paremmin ilman reseptejä. Osaan tehdä ihan hyvää arkiruokaa, mutta multa puuttuu taito heitellä mausteita ja aineksia mielivaltaisesti niin, että siitä tulisi hyvää. Kerran yritin tehdä avokadopastaa vähän soveltamalla ja siitä tuli syömäkelvotonta. Jos teen uusia ruokia niin ainoa vaihtoehto on orjallisesti noudattaa reseptiä, koska muuten lopputulema voi olla aika järkyttävää sörsseliä. 

6. Millainen tyylisi on?

No tällä hetkellä en oo omassa tyylissäni kun vaatteet ei mahdu päälle. Normaalisti ilman tätä mahaa tykkään pukeutua naisellisesti ja aika tarkkaan harkiten. Oon aikamoinen harakka, eli kaikki vähänkään kimalteleva on ihanaa! :) En malta odottaa, että koittaa taas se päivä kun mahdun omiin vaatteisiini (ja se päivähän tulee!).

7. Mikä on ollut parasta juuri tässä päivässä?

Kiireettömyys! Äitiyslomalla kun ei tarvitse hirveästi välittää aikatauluista. Muutenkaan kalenterissa ei juuri ole mitään pakollista ja voi tehdä just sitä mitä huvittaa ja sillä hetkellä jaksaa. 

8. Minkä haluaisit olevan toisin elämässäsi?

Tähtäimessä olisi isompi asunto. Parasta olisi saada se ihan ikioma asunto, mutta kaikki ajallaan. :)

9. Onko sinulla salaisia haaveita?

Salaisia ja salaisia.. Mun unelma olisi kirjoittaa lastenkirjoja. Ehkä tämäkin toteutuu tässä matkan varrella. 

10. Minne haluaisit matkustaa parin viikon lomalle?

No vaikka Thaimaahan. En ole koskaan käynyt! Toisaalta mä oon vähän tämmönen pakettimatka-tyttö, että mikä tahansa kelpaisi. ;)

11. Mitä et ikinä vaihtaisi elämästäsi pois?

Perhettä! <3

Keksin kysymykset ja haastettavat blogit myöhemmin kunhan nyt olen saanut ensin vastattua kaikkien haastajien kysymyksiin. :)

4 kommenttia:

 1. Tässä olis sulle vie yks, eli haastoin sut :D
  http://helmikuunrakkaus.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai minkä teit :D ei kyllä käy aika pitkäksi kun näitä kirjoittelee.. Kiitti ;p

   Poista
 2. https://www.facebook.com/464572350361191/photos/a.464592483692511.1073741828.464572350361191/468891043262655/?type=1&fref=nf
  toimiikohan toi linkki ? mutta kun oli pakko kun luin äsken jotain pinkistä mokkamasterista.... :D ihanaa ku löysin jonkun samanikäisen ihmisen blogiin vaikka meillä muru syntyiki jo kesällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D toimi joo! pakkohan tohon oli osallistuu! Kiitti :D

   Poista

Kiitos kommentista! ♥