maanantai 6. huhtikuuta 2015

The Liebster award -haaste #2

Tässä tulisi The Liebster award -haasteen seuraavat kysymykset! Haastajana tällä kertaa TittaMama. Kiitos kysymyksistä! :) 

Huomenna palaan blogin ääreen taas kunnon asialla (tai ihan turhanpäiväisellä höpöttelyllä...)

1. Mikä on mieleenpainuvin lapsuudenmuistosi?

Mulla ei nyt tule mitään yksittäistä muistoa päällimmäisenä mieleen. Parhaimmat muistot lapsuudesta tulee mun mielestä arjesta ja rutiineista. Ne asiat tekee lapsuuden ja jää mieleen, ei ehkä niinkään yksittäiset retket ja matkat, vaikka toki nekin on ihania. Mulle on jäänyt hyvin mieleen esimerkiksi se, että koulun jälkeen odotti aina välipala kotona. Äiti teki paljon vispipuuroa ja leipoi. Lisäksi me puuhasteltiin paljon kaikenlaista perheen kesken. Käytiin retkillä, ulkoiltiin, askarreltiin, leivottiin jne... :)

2. Mitkä olisivat kolme esinettä, joista et luopuisi?

Kännykkä, läppäri ja imuri. Ilman kännykkää on vaikea olla päivääkään kun sen kautta vaihtuu kaikki viestit kavereiden ja perheen kanssa. Läppärillä taas on kiva kirjoitella blogia sohvan nurkassa. Ilman imuria tulisin hulluksi pölystä ja koiran karvoista... 

3. Mikä saa sinut onnelliseksi?

Nauruntäyteiset hetket rakkaiden ihmisten kanssa...(ja uudet vaatteet ja laukut)

4. Asuisitko mieluummin maalla vai kaupungissa?

Mieluiten siinä välimaastossa, ei ihan keskustassa muttei nyt ihan korvessakaan. Olisi ihana saada omakotitalo rauhalliselta alueelta lähellä luontoa, mutta niin että kaikki tarvittavat kaupat ja työ olisi lähettyvillä. Voisko sen laskea maalla asumiseksi? 

5. Voisitko kuvitella asuvasi joskus ulkomailla, missä?

Ehkä ihan hetken aikaa, mutten kyllä muuttaisi pysyvästi. Joku lämmin ja aurinkoinen maa varmaan?

6. Minkälaisista ihmisistä pidät?

Luotettavista, huumorintajuisista ja rehellisistä, hyvistä tyypeistä. :)

7. ....Minkälaisia taas et voi sietää?

Kaksinaamaisuus ja valehteleminen on ihan vihoviimeistä! En myöskään viihdy hirveän negatiivisten ihmisten seurassa. 

8. Kolme asiaa bucket listiltasi?

Kauheen vaikee! Emmä oo tämmösiä sen kummemin ajatellut koskaan. Elämässä mulle tärkeintä on ollut saada perhe ja lapsia. No eka lapsi on pian täällä. Seuraavaksi varmaan sitten täytyy kasvattaa perheen lapsilukua. Lisäksi pitää löytää unelmien ammatti ja työ (tiedänköhän koskaan mikä musta tulee isona?), matkustella ja rakentaa oma koti. En mitään tän konkreettisempaa osaa sanoa. 

9. Mitkä ovat parhaat puolesi?

Pohjimmiltani oon positiivinen ja tosi iloinen ihminen. Nyt vaan raskauden myötä se positiivisuus on vähän unohtunut, kun on ollut kaikkea mahdollista valittamisen aihetta. (Eiköhän tämä tästä! Positiivisemmaks muuttuu koko ajan.) Oon myös empaattinen ja tykkään ajatella muiden parasta. 

10. Kirja vai elokuva?

No kirjathan on aina parempia kuin niistä tehdyt elokuvat. Sen lisäksi mulla on huono tapa nukahtaa aina telkkarin eteen ja leffat jää kesken. Vastaan siis kirjat, vaikka niitä ei tulekaan luettua tarpeeksi. 

11. Mikä on unelmien matkakohteesi?

Olisi ihana päästä joskus Malediiveille tai jollekin vastaavalle paratiisisaarelle.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥