perjantai 1. toukokuuta 2015

40+2 eikä vauvaa vielä...

Muuton keskeltä terveisiä ja ihanaa vappua kaikille! :)

40+0 masun ihmettelyt
Ihan hirveä kaaos ja tavaraa vyöryy joka paikasta. Saatiinpa kuitenkin muutettua ilman synnytystä. Olojen puolesta odotellaan pientä miestä syntyväksi.. Tänään taas särkee vatsa ja selkä sekä supistelee jonkun verran. En jaksa kellottaa nyt kun edelleen kipu on siedettävää. Kaikki on hokenut, että kyllä sen sitten tietää kun lähtö tulee niin kaipa supistukset on sitten kipeämpiä ja mä tiedän lähteä sairaalaan.. 

Oon melko väsynyt tästä olosta ja muutosta niin en taas tämän pidempää tai syvällisempää postausta jaksa kirjoitella. Ehkäpä jo seuraava postaus on synnytykseen liittyvä? 

10 kommenttia:

 1. Paljon tsemppiä! Kyllä pikkuinen sieltä vielä tulee. Haleja <3

  VastaaPoista
 2. Kohta oot nyytti sylissä ja mietit mihin tämä aika katosi :-D Tsemppiä loppu päiviin <3

  Itsellänihän käynnistettiin supistukset, joten jos miettisin että niitä tulisi kotona, en osaisi lähteä varmaan ajoissa sairaalaan.. Olivat vasta sen verran kivuliaat kun olin jo 5cm auki :-D Mutta ei mitään hajua voiko verrata ihan luonnollisiin supistuksiin, kun niitä en koskaan kokenut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä :D yritän luottaa siihen, että itkupillinä tunnistan oikeet supistukset sitten. Enköhän! Koko ajan tulee kipeitä, mutta semmosia että voi vielä puuhailla ihan hyvin välissä. Eikä vielä itketä ;D

   Poista
 3. Jospa pian poitsu päättäisi tulla maailmaan!:) tsemppiä tulevaan koitokseen❤️

  VastaaPoista
 4. Ihan hullua toivoa samanlaisia oloja ku sulla, mutta kyllä tää alkaa pikkuhiljaa riittämään, pääsis jo synnyttään! Tai siis toivotaan, että noi sun olot edistää asiaa eikä vaan muuten vaan kiusaa...! Tsemppiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän niin hyvin :D mäkin toivon, että olo kipeytyis kunnolla.. Pääsis sairaalaan edes tarkistaa mikä tilanne. Sinne kans tsempit <3 pian pian!

   Poista

Kiitos kommentista! ♥