lauantai 2. toukokuuta 2015

Terveisiä jorvista!

Hullu päivittelee blogiaan synnäriltä...mutta lupaus mikä lupaus!

Puoli kymmenen aikaan alkoi supistukset 5 minuutin välein. Kotona sinnittelin puoli yhteen kunnes oli pakko lähteä jorviin kun teki niin kipeää. Sain jonkun piikin peffaan ja nappia naamaan niin nyt on ihan tillintallin olo ja kivut helpottaneet. Tullessa vasta sentin auki. Voi perkele! No mutta nyt koitetaan levätä, koska tältä reissulta lähdetään pikku prinssi mukanamme. 

P.s Itse saatana on keksinyt synnytyksen.

23 kommenttia:

 1. No niin! Hurjasti voimia ja tsemppiä ja onnea jo etukäteen! Hyvin se menee! Nuku nyt niin paljon kun voit vielä ennen loppu rutistusta! (Paitsi jos rutistit jo :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 vähän jännittää tuleeko tästä ikuisuus synnytys koska olin auki vasta 1cm kun tultiin jo tänne jorviin.. Nyt muutenkin olo niin hyvä, että vaikea uskoa mitään edistystä tapahtuneen.

   Poista
 2. No nyt ! Tsemppiä ihan hurjasti !! Kaikki menee hyvin kun annat mennä vaan :) voimia, sä kyllä kestät sen vaikka kivaa se ei ookkaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tänne tultaessa oli kivut kyllä aivan helvetilliset.. Nyt onneksi lääkkeet auttaa! Jippii!

   Poista
 3. Ihanaa, tsemppiä!! Jokohan siellä on poika tullut ulos? :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, tsemppiä!! Jokohan sieltä poika on tullut ulos? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih! :( supistuksia tulee jonkun verran. Sain yön torkuttua. Supistukset ei oo enää puoliksikaan niin kipeitä kun tänne tultaessa.. Johtuuko lääkkeistä, en tiiä. Kaipa tää tilanne kohta selkiytyy. Ilman vauvaa en täältä kyllä halua lähteä. Oli eilen niin kovat kivut..

   Poista
 5. Tsemppiä! Ihanaa, että pikkumies ei pidempään odotuttanut itseään. Hyvin se synnytys menee ja pian sulla on se parhain palkinto sylissä! :)

  VastaaPoista
 6. Voi että, paljon tsemppiä sinne! Jotenkin tuli hirmu liikuttunut olo kun luin sun tekstin :) Itsekin Jorviin suuntaan synnyttämään heinäkuussa. Nyt vaan voimia, kohta se prinssi on jo sylissä <3

  VastaaPoista
 7. Jännät paikat siellä! Paljon tsemppiä!! <3

  VastaaPoista
 8. Voi, tsemppiä valtavasti! :) <3 Kyllä hän sieltä syntyy! Vauhdittavat sitten vaikka lääkkeellisesti jos ei muuten ala mitään tapahtua.

  VastaaPoista
 9. Kääk, paljon tsemppiääää! :)

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä ihan hirmuisesti! Anna vaan mennä koko homman omalla painollaan! Kyllä sieltä se pieni prinssi vielä haluaa ulkoistautua :) ♡

  VastaaPoista
 11. Hurjasti tsemppiä sinne! :-);-)

  VastaaPoista
 12. Tsemppiä loppu rutistukseen :) Kivut ovat kamalat synnytyksessä mutta palkinto on mitä parhain <3 Hyvin kaikki menee!

  VastaaPoista
 13. Voi iik!! Tsemppiä ihan hurjasti!! Toivottavasti hommat etenee siellä eikä tarvis kovin kauaa enää kärvistellä! Anteeks, mutta mua nauratti ihan hirveesti toi ps-kohta :D katotaan kauanko naurattaa :P oot ajatuksissa! <3

  VastaaPoista
 14. Tsemppiä ja voimia! Niin lähellä jo! :)

  VastaaPoista
 15. Toivottavasti ne nyt antaa sun jo jäädä sinne, ettei kotona tarviis kärvistellä. Itellä vuosi sitten sama tilanne, olin kärsiny kovista suppareista kotona viikon verran, kunnes menin Jorviin. Pari senttiä auki, nappia naamaan ja piikkiä pyllyyn ja eikun kotiin odottelemaan, tämä siis toistui kaksi kertaa. Toivon todella, ettei sun tarvitsis enää lähteä sieltä!! Vaadit, että saat jäädä ja alettais vauhdittaa synnytystä. Tsemppiä hirmusti, sä pystyt siihen!! :)

  VastaaPoista
 16. Kiitokset kaikille tsempeistä! Oon saanut jo epiduraalin ja nyt on tosi höpö olo. 4cm auki nyt. Somesynnyttäjä kiittää ja kuittaa! Eiköhän tämä pikku prinssi tänään synny! <3 :)

  VastaaPoista
 17. Toivottavasti poika on jo turvallisesti saateltu maailmaan :) tsemppiä, jos vielä antaa odotuttaa itseään!

  VastaaPoista
 18. Oletettavasti siellä on pikkuinen jo päivän valon nähnyt. Jos ei, niin hurjasti tsemppejä sinne suunnalle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥