keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Äiti on rinsessa ristiäisissä

Aika viime tipassa oon tässäkin asiassa liikkeellä, nimittäin ristiäisvaatteiden etsinnässä. Eilen löysin mun yltiö tyttömäisen mekon kaveriksi super prinsessamaisen laukun ja kengät. Pääsin helpolla, nimittäin mekko oli ensimmäinen mitä sovitin, samoin kengät ja laukku löytyi ihan vahingossa (en edes tiennyt tarvitsevani sitä, pakkohan se oli silti ostaa). Kaiken lisäksi laukku ja kengät oli alennuksessa! Vielä pitäis ostaa joku jakkutakki tai neule.

Mekko Vila

Korot Dinsko
Laukku Aleksi 13

Pikku prinssin asu on edelleen pieni kysymysmerkki. Mulla on muutama vaihtoehto, vaan kun en osaa päättää. Mielipiteitä? Sään puolesta tuskin mitään kesäistä tai kevyttä ainakaan. Todennäköisesti saadaan ristiäispäiväksi sadetta... Voi heinäkuu!

Kauluspaita Lindex Haalari Name It
Rusetti Lindex
Body Gap Kengät kirppikseltä
Liivi Lindex

Mitä teidän pienillä on ollut ristiäisissä päällä? Help!

8 kommenttia:

 1. Meillä oli valkoinen kaunis pallomekko fiftarityyliin, valkoinen villatakki, valkoiset sukkahousut ja leopardi ballerinat :)

  VastaaPoista
 2. Meidän vauvalla oli päällä aika pitkään se kastemekko ja sitten sen jälkeen vaan joku mukava bodyasu. Olin kyllä ostanut juhlavaa vaatetta, mutta eihän se pikkuinen oikein viihtynyt kaiken sen hälinän keskellä epämukavissa juhlatamineissa. Hauskoja ristiäisiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Meilläkin eka kastemekko. Pitää katsoa jotkut mukavat ja nätit vaatteet :) kiitos!

   Poista
 3. No niin on! Vähän innostuin ton vaaleanpunaisen kanssa :D kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥