tiistai 7. heinäkuuta 2015

Koti & värihaaste #2 & uusi asunto!

Tekstiviesti toi tänään aamulla meille ilouutiset! Saadaan uusi asunto kaupungilta. Asunto on ihan uusi ja nyt vielä rakenteilla. Päästään elokuun lopussa muuttamaan taas. Asunto on 66,5 neliötä ja meillä on oma terassi. Saadaan siis taas muutama neliö lisää, oma pläntti nurmikkoa uudesta asunnosta ja kaiken lisäksi vielä halvemmalla! Meillä on siinä lähellä kaikki tarpeellinen; ruokakauppa, leikkipaikka ja alko. Heheh, mitä muuta sitä enempää tarvitseekaan? ;) Ihanaa on myös se, että asunnot on täysin savuttomia eikä edes pihapiirissä saa polttaa. Josko mäkin pääsen tästä mun hengenahdistuksesta ym oireista muuttaessa.

Se onkin sitten kolmas asunto vuoden sisään... Hohhoi, jos sitten ei tarvis enää muuttaa? On tässä hyvät puolensakin, koska nyt saan taas aloittaa sisustuskuumeilun! Ostoslistalla uuteen asuntoon on ainakin ihan uusi sohva. Mulla palaa hermo, koska nykyinen beige kangassohva menee koiran kanssa niin nopeasti likaiseksi. Muutenkin se on jo aikansa elänyt... Unelmissa valkoinen nahkasohva tai vaalean harmaa kulmasohva. Uuden ruokailuryhmänkin haluisin, mutta kaikki aikanaan. Pitäisi ensin nähdä se uusi asunto, että tietää mitä ostaa. Nähdään lopputulos vasta pari viikkoa ennen muuttoa. Nyt meillä on tiedossa vain asunnon pohjakuva. En kuitenkaan usko, että uuteen asuntoon laitettaisiin mitään sysirumia vessan kaakeleita tai keittiön kaappeja vaan värit on varmaan suht neutraaleja.

Tänään beigeä näytillä. Voi jee, kiva päästä taas laittaa ihan uutta kotia. Viimeksi luistin hyvin muuttamisesta raskaana olemalla. Ehkä nöppis työllistää mut tällä kertaa niin hyvin, että voin taas jättää hommat hyvällä omalla tunnolla muille... ;)


 Alma sopii kans sisustukseen. ;)

...ja sitteri & poitsu!

13 kommenttia:

 1. Oi oi ihanaa! hurjasti onnea uudesta kodista! Selvisikö tästä nykyisestä mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) no vielä tutkivat ja huolto tulee myös laittaa ilmastoinnin kuntoon. Vaikka ei nyt mitään löytyisikään niin ainakin päästään taas parempaan ja halvempaan asuntoon. Tosin uskon kyl että tää mun hengenahdistus liittyy asuntoon kun sitä ei oo muualla kun kotona.

   Poista
  2. no toivotaan että löytyis syy tohon hengenahdistukseen, mutta vaikkei löytyiskään niin toivottavasti saatte ihanan kodin siitä asunnosta :)

   Poista
 2. Kiva kuulla että uusi parempi asunto löytyi :) Mutta tuo muuttaminen, puuh jotain ei niin mukavaa. Tsemppiä!! <3

  VastaaPoista
 3. Jee ihan mahtavaa, onnea! Parempi päästä ajoissa pois tollasesta kämpästä, vaikka toi vika korjattaisiin niin mulla jäis ainakin epävarma olo että mitä löytyis seuraavaks. :( Bränikässä kämpässä ei noita ongelmia ainakaan voi olla :) Ja oma piha, se on kyllä ihan parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes jes kiitos!! :) on kyl onni että se on ihan uus, ei tarvi pelätä samoja ongelmia!

   Poista
 4. Ja siis ei se, että ite epäilis omia sairauksia, mutta kun sitten alkaisi lapsen joka flunssasta epäillä, että no nyt se on varmaan homeesta (tms.) johtuvaa! Tai muutenkin pelätä kaikkia sairauksia, mitä lapselle vois tulla... :(

  VastaaPoista
 5. Todella kivat värit ! :)
  Toivottavasti saisitte asua pitkään seuraavassa asunnossa! :)

  ps. milloinkas teillä on ristiäiset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan :) 19.7.. Sen takia tässä on ollutkin vähän blogihiljaisuutta kun kauhea hulina menossa kotona. :D

   Poista

Kiitos kommentista! ♥