maanantai 10. elokuuta 2015

DIY projekteja

Meillä on vaihteeksi aikamoinen kaaos kotona. Mulla on tapana innostua aina suunnattomasti uusista jutuista. Uusin innostus on tällä hetkellä maalaus. Maalia oon sutinut jo todella moneen purkkiin, koriin ja huonekaluun. Pöydät ja lattiat on täynnä mun keskeneräisiä projekteja. Sen lisäksi lähestyvä muutto verottaa mun kiinnostusta siivoukseen... Mulla on hirveä hinku päivittää sisustusta, mutta rahaa ei nyt juuri ole kamalasti ylimääräistä siihen tarkoitukseen. Onneksi mä tykkään puuhastella ja näperrellä niin saan halvalla uusittua meidän tulevan kodin ilmettä. 

Kaikki tavara on kirpputoreilta hankittua ja ne saa uuden ilmeen 14,95e clas ohlsonin maaleilla. Ei tule siis ollenkaan kalliiksi. Vaatii tosin pitkää pinnaa ja työtä. 

Tän "do it yourself" innostuksen takia myös blogin päivitys on jäänyt vähän taka-alalle. Leon päikkäriajat käytän tällä hetkellä tähän mun uuteen harrastukseen. Koittakaa siis kestää. Blogiin tulee nimittäin nyt myös päivittymään kuvia näistä maalailuista.
Tää kaipaa vielä tähtikuviota...
Työn alla nyt on Ikean laatikko. Mikäköhän tuo nyt on oikealta tarkoitukseltaan, en tiedä? Meillä se on ollut eteisessä kenkien säilytykseen. Nyt se on saanut kerroksen valkoista maalia ja päälle maalaan vielä jonkun kivan tekstin harmaalla maalilla. 


Harmi kun unohdin ottaa nyt kunnon "ennen" kuvat. Joka tapauksessa tää piian peili oli kirpparilta kahden euron löytö, joka oli saanut väriä jonkun lapsen tussista ja maali oli muutenkin lohkeillut. Maalailen siihen vielä jotain yksityiskohtia, mutta muuten alkaa olla valmis.Lasten kalusteet ostin facebook kirppiksen kautta ja maksoin niistä vain 10 euroa. Alkuperiään ne taitaa olla Ikeasta. Näille en ole kerennyt vielä tehdä mitään, mutta suunnitelmissa on maalata ne valkoiseksi. Pöydän päälle tulee liitutaulumaalia tai sitten joku söpö vaaleansininen vahakangas. Näiden lisäksi pensseliä odottaa myös lipasto, yöpöytä ja muutama laatikko... Työtä siis riittää, kun oon malttamaton ja aloittanut lähestulkoon kaikki projektit samaan aikaan. Siispä, kärsivällisyyttä miehelle, joka joutuu katselemaan näitä keskeneräisiä maalailuja meidän nurkissa (tai oikeastaan keskellä olohuonetta) ja kärsivällisyyttä teille lukijoille, yritän kirjoitella ahkerammin. :)

10 kommenttia:

 1. Diy-jutut on ihan parhaita. Mäki välillä innostun tuunailee mut sit se lopahtaa taas! Aika paljon on nytki sellasta mitä pitäs tehdä :D Kivannäkösiä kalusteita, jännä miten pelkkä valkoseks maalaaminen tuo ihan uuden ilmeen, kun ois just ostettu!

  VastaaPoista
 2. hehheh meillä on siis samat suunnitelmat :) täälläkin on maalattu: lipasto, ruokapöytä ja tuolinjalat

  VastaaPoista
 3. Maalaaminen on kyllä näppärää kun sillä saa huonekaluihin ja tavaroihin aivan uuden ilmeen :) Hienoilta näyttää!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että joku muukin innostuu samalla tavalla kuin minä, kaikki pitää aloittaa heti eikä huomenna ja ennen kuin edellinen on valmis, siirrytään jo seuraavaan! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niiin tutulta! :D pitää vaan saattaa vielä loppuun nää kaikki aloitetut työt...

   Poista

Kiitos kommentista! ♥