tiistai 25. elokuuta 2015

Kaaosta kaaoksen perään

Pitkästä aikaa! Tuntuu, että blogi toistaa vähän itseään, on jääny levy soimaan... "blogihiljaisuus, muuttokaaos, kiitos ja anteeksi!"Tosiaan muutetaan taas. Ne jotka ei tiedä tai muista niin mehän muutettiin tähän asuntoon samalla viikolla kun Leo syntyi. Long story short; nykyinen asunto on huono ja saatiin halvempi, isompi ja ihan vasta rakennettu asunto. Muuttopäivä on ens maanantaina, muuttolaatikot odottaa pakkaustaan ja kuorma-auto on tilattu. Tuntuu, että pakkaamisen sijaan mä vaan pyörin kotona ympyrää ja siirtelen tavaroita paikasta toiseen. Joka muutossa sama homma... Ei viitsi pakata kaikkea kovin aikaisin. Sen takia päädytään muuttopäivänä heittelemään tavaroita muovikasseihin ja mukaan pakataan roskatkin paniikissa. Siivotakaan ei oikein enää jaksa, tekosyynä tietysti muutto. 

Tällä kertaa haluttiin oikeasti päästä helpolla, joten ei pakata kaupan banaanilaatikoihin tai mihinkään epämääräisiin nyssyköihin vaan otettiin ihan aikuisten oikeat muuttolaatikot. Pakettiauton sijaan muutetaan kuorma-autolla, jotta päästään nopeasti tästä härdellistä. Viime muutossa olin viimeisillään raskaana tatti otsassa ja nyt Leo pitää mun kädet kiireisinä. Voi harmi, kun en taaskaan pääse kantamaan laatikoita! ;)

Muhun iski pari viikkoa sitten hirveä tavara-ahdistus, joten oon myynyt facebook kirppiksillä varmaan melkein puolet kaikista meidän sisustustavaroista ja meidän sohvan. Kylmästi myyntiin on lähtenyt kaikki mikä on ollut vähänkään käyttämättä (muun muassa valtaosa mun vaatekaapin sisällöstä). Lähestyvän muuton ja kirpputoribisneksien takia en oo siis päivitellyt nyt blogiakaan, anteeksi siitä. Mulla on luonnoksissa monta kirjoitusta, jotka odottaa jatkamistaan. Onneksi alkaa arki (hassua muuten miten sitä nyt tykkää arjesta ja rutiineista) niin voin taas pyhittää Leon päiväuniajat blogille. Tämän muuton jälkeen me ei kyllä muuteta piiiitkään aikaan, toivottavasti...

Edelleen instagram päivittyy useammin, joten sieltä voi kurkkia mitä meidän päiviin kuuluu. Lupaan, että muuton jälkeen blogi päivittyy useammin. On ollut vähän ikäväkin kirjoittamista. 


4 kommenttia:

 1. Ihanaa muuttoa teille ! Kukakohan tekis mun kaappeihin inventaarion ja heittäis käyttämättömät (myös ne vanhat työpaidat joilla muka on jotain tunnearvoa :D) pois mitään myyntikelposta mulla ei oo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti päästäis tästä helpolla :) pitää van kylmällä kädellä karsia :D

   Poista
 2. Kiva kun jaksoit ja ehdit päivittään tänään, kyllä sun postauksia on taas odottanutkin :) Mutta ymmärrän kyllä, muuttorumba vie kaiken energian ja ajan! Mutta ihanaa, että pääsette uuteen, parempaan asuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todella kiirettä on pitänyt! :D mutta pitää nyt taas vähän skarpata kirjoittamisenkin suhteen :)

   Poista

Kiitos kommentista! ♥