sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Auttakaa!

Auttakaa mua! Kertokaahan mistä haluaisitte lukea? Mikä kiinnostaa? Mua vaivaa tilapäinen inspiraation puutostila. Se varmasti paranee ensi viikolla, mutta nyt voisin ottaa vastaan pari vinkkiä teiltä ihanaisilta siellä ruudun takana! 

Kiitos!


10 kommenttia:

 1. Arki kiinnostaa aina. Sisustus ja vaikka teidän vaatetyyli. Ja ehdottomasti tää sun projekti: parempi minä mistä tossa yhen postauksen kirjotit! (:

  VastaaPoista
 2. Päivä teidän kanssa,
  Mitkä lastentarvike hankinnat ovat olleet hyviä mitkä täysin turhakkeita

  VastaaPoista
 3. Kirjoita äidin ja isän rooleista teidän perheessä, siitä kuinka arki pyörii ja mikä tuottaa hankaluuksia yms :)

  VastaaPoista
 4. Heippa! :) Musta olis kiva lukea vaikka ihan teidän normaalista päivästä tällä hetkellä ja mitkä vauvatarvikkeet/välineet jne. on osoittautuneet tärkeimmiksi ensimmäisten kuukausien aikana, ja onko jotain sellaista, mitä ei olekaan tarvinnut? :) Siinä muutamia ajatuksia! Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Joku tulevaisuus postaus esim. Unelma häät ja kuinka monta lasta haluaisit j.n.e... :)

  VastaaPoista
 6. Noi Vauvan päiväkirja on Tosi kivoja, niitä lisää! :)

  VastaaPoista
 7. Voit vaikka kirjoittaa ja laittaa kuvia Leosta ja tuosta ihanasta karvaturrista yhdessä. Kuinka koira otti uuden tulokkaan vastaan ja onko mitä kommelluksia sattunut. Kyhnääkö vieressä vai karttaako, miten reagoi kun sun aika menee paljon Leoon, kukinka huomioitte koiruuden siinä rinnalla? Koiran näkökulmasta "kun vauva tuli taloon" ?

  VastaaPoista
 8. Joku kiva lastenvaatepostaus, lempivaatteista tai jtn :) kiinnostaa myös kuinka teillä nukutaan:)

  VastaaPoista
 9. Odotan itse ensimmäistä lasta ja olis kiva kuulla tän hetkisiä fiiliksiä menneestä, eli raskausajasta! Miltä,kaikki näyttää näin jälkeenpäin! Ja muutama ehdottelisin postausta raskausajan hankinnoista, mitkä osoittautuneet hyviksi, mitkä turhiksi. Mitä tekisit ehkä toisin jos olisitkin vasta nyt raskaana, jäikö jotain tekemättä? Yms :)

  VastaaPoista
 10. HEI IHANAA! Superisti kiitoksia kaikista ideoista ja toiveista :) Näitä laitetaan nyt toteutukseen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥