torstai 10. syyskuuta 2015

Sneak peek: uusi koti

En halua paljastaa teille vielä kokonaan uutta kotia, kun ei täällä ole ihan valmista. Esittelen sitten kodin huone kerrallaan kun on valmista! Sisustaminen on toisaalta sellainen ikuisuusprojekti, että täytyy varmaan tyytyä melkein valmiiseen, jotta te näette vielä tämän vuosikymmenen puolella miltä täällä näyttää. Tässä olis nyt pieni kurkistus meidän kotiin, josta saa vähän ideaa miltä täällä näyttää. 

Uusi koti on siis kolmio ekassa kerroksessa vasta valmistuneessa luhtitalossa. Meillä on oma terassi ja ikkunat kolmeen suuntaan (huippua!!). Neliöitä on 66,5 ja pohja on edelliseen asuntoon verrattuna paaaaljon parempi. Hukkaneliöitä ei oikeastaan ole ollenkaan vaan kaikki neliöt käytetty järkevästi. Edellisessä kodissa neliöitä meni "hukkaan" esimerkiksi pitkään käytävään. Tykkään tosi paljon asunnosta, mitä nyt vaatehuone on liian pieni. En tiedä voiko se edes koskaan olla sopiva tai liian iso? 

Nää kuvat on nyt olohuoneesta. Makuuhuoneesta tai keittiöstä ei nyt oo vielä kuvia, koska suoraan sanottuna niissä huoneissa oli kuvaushetkellä sellainen tavaroiden sekametelisoppa etten jaksanut alkaa siivoamaan ja siirtelemään. Ne on muutenkin vielä niin keskeneräiset huoneet. Kuvat puhukoon nyt mun puolesta! Tilasin Ifolorilta reilu sata kuvaa, joten ehkä niistä löytyisi tyhjiin kehyksiinkin kuvat. Oli muuten aikamoinen projekti valita kivoimmat kuvat kehitettäväksi...


Jos mulla olis loputtomasti rahaa niin varmaan sisustaisin pelkästään Riviera Maisonilla. Niillä on tosi kauniita juttuja, mutta ne ei kyllä sovi pienituloisen lapsiperheen budjettiin. Heh. Ehkä joku päivä! Onneksi kirppareilta tekee välillä tosi hyviä löytöjä. Esimerkiksi yllä olevan kuvan tauluhyllyt ja iso hopeinen kehys on kirpparilta, eikä hinta oo paljon päätä huimannut. Nyt kun aloin miettimään, niin oikeastaan aika harva juttu on ostettu meille täyteen hintaan tai uutena. 


Leon huoneesta näkee kivasti suoraan leikkipaikalle. Leo voi sitten vähän isompana kurkkia näkyykö kavereita. Tällä hetkellä huoneessa on myös tietokonepöytä. Se siirtynee pois sitten kun Leo alkaa nukkua omassa huoneessaan. Pitäisi varmaan ensin aloittaa siitä omassa sängyssä nukkumisesta...Ja mä kun vannoin, etten uskalla nukkua perhepedissä. Saa nähdä milloin raaskin siirtää pojan mun kainalosta pois. No se on taas ihan eri postauksen juttu...
Tällaista täällä. Olohuone on ihan kohta valmis, niin esittelen sen teille sitten seuraavaksi omassa postauksessaan. :)

16 kommenttia:

 1. Ihanan rauhallinen tunnelma! Ja ihana toi vauvanpeitto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) mummon käsialaa tuo peitto. Ei tää äiti osaisi ;D

   Poista
 2. Kivalta näyttää! :) Itsekin ostan harvoin mitää täyteen hintaan ja etenkin nyt äitiyslomalla tulee käytyä paljon kirpparilla. Sieltä kyllä melkein aina tarttui mukaan jotakin kivaa pikkurahalla :)

  VastaaPoista
 3. Ihanannäköstä Matu! Tosta ei varmaan tarvii vähään aikaan muuttaa kun kaikki ihan brand new ;)

  VastaaPoista
 4. Oi, Leon huone näyttää todella ihanalta! :) Ja tietty muukin koti. ;)

  VastaaPoista
 5. Oi mitä kauniita värejä :) asutteko rivitalossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) luhtitalossa. Tässä on yhteensä 6 asuntoa, 3 alhaalla ja 3 yläkerrassa ja kaikkiin omat sisäänkäynnit. Me ollaan alakerrassa niin on oma terassi maantasalla :)

   Poista
 6. Ihana blogi sinullakin, kiitos kun jätit minulle viestiä :) Jään seurailemaan.. Kodin sneak peek näyttää kivalta ;>

  VastaaPoista
 7. IHANAA! Niin niin niin kaunista! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥