keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Tämä on sinulle nöppönenä

Öisin aika pysähtyy. Tuijotan sinua kun nukut ja ihmettelen miten olemme saaneet jotain noin kaunista aikaan. Olet niin ihmeellinen. Olen onnellinen, että saimme juuri sinut perheeseemme. Sovit meille täydellisesti, äidin silmäterä. Vaikka ensimmäisinä kuukausina olin melkein yhtä itkuinen kuin sinä, en vaihtaisi pois päivääkään. Olet kasvattanut minusta vahvemman ja teet jokaisesta päivästäni tärkeän. 

Nukut aivan vieressäni. Varmistan, että sinulla siinä on hyvä ja turvallinen olla. Samalla hetkellä kun synnyit maailmasta tuli paljon suurempi paikka. Kuinka pystyn suojelemaan sinua kaikelta pahalta? Pienistä asioista, kuten peitoista, ovien kynnyksistä ja kaappien kulmista tuli pelottavia. En varmastikaan pysty suojelemaan sinua kaikelta, mutta toivon ja teen kaikkeni, että saat kasvaa lapsuutesi turvallisessa ympäristössä. Mitä tahansa tapahtuukaan, tiedä, että ihmiset ympärilläsi raskastavat sinua. Minä ja isäsi olemme aina sinua varten. 

Säpsähdät unissasi. Pieni kätesi laskeutuu heilahtaen vasten kylkeäni. Kyllä minä olen vieläkin tässä. Ihan kuin varmistaisit unissasi. En koskaan hylkää sinua. Nyt elän vain sinua varten. Olet maailmassani ensimmäinen ja rakkauteni sinuun on loppumaton. Taistelen sinun puolestasi, eikä ole mitään mitä en tekisi sinun vuoksesi.

Nuuhkaisen pientä untuvaista päätäsi ja suukotan poskeasi. En taaskaan raaskinut siirtää sinua omaan sänkyysi nukkumaan. Vedän sinut lähemmäksi. Olet niin pieni vielä ja minä kaipaan sinua viereeni nukkumaan enemmän kuin sinä huomaat kaivata minua. Tällaisten hetkien toivon kestävän loputtomiin. Sinulla on aina paikka minun vieressäni, ikuisesti sydämessäni. 


22 kommenttia:

 1. Ihana kirjoitus <3 niin täynnä rakkautta <3

  VastaaPoista
 2. ❤️ En tiedä vielä miltä toi voi tuntua, mutta kaunis teksti Matu ❤️

  VastaaPoista
 3. Oma pieni poika nukahti juuri rinnalleni ja mie pidättelen kyyneleitä. Aivan ihana, kaunis ja koskettava teksti. ❤️

  - Jenni -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jotain ihan älyttömän söpöä! Helposti unohtuu tuijottelemaan <3 mutta mikäs siinä! Ja kiva että tykkäsit :)

   Poista
 4. Kylläpä on kaunista, ihanaa arkea teille <3

  VastaaPoista
 5. Kaunis kirjoitus ja niin totta. Oma pieni lapsi on jotain niin rakasta ja äidinrakkauden määrää ei voi ymmärtää ennen kuin on saanut oman nyytin syliin. Viimeksi tänään itkin onnesta katsellessani kuopusta hänen ollessa rinnalla. Välillä tulee vaan hetkiä kun meinaa pakahtua onnesta.
  Nyt osaan nauttia vauva-ajasta vielä eri tavalla kuin esikoisen kanssa, kun katson tuota lähes 3-vuotiasta riiviötä. Vauva-aika on niin lyhyt ja lapset vain hetken pieniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Pitää aina välillä pysähtyä miettimään kuinka onnekas sitä onkaan. :)<3 ihanat lapset!

   Poista
 6. Ihana! Ja niin tuttua täälläkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥