torstai 22. lokakuuta 2015

Leon huone

Leollahan on melkein ikioma huone meidän kotona. Se on ikioma sitten kun hän alkaa nukkumaan yönsä paremmin ja omassa pinniksessä. Nyt yöt menee muutamin herätyksin ja mun kainalossa nukkuen. En raaski poiskaan siirtää. Vaikka täytyy myöntää, että ne levottomat jalat, jotka välillä potkii mua kylkeen tai täyteen rakkoon ei oo kivat. Omassa huoneessa nukkuminen on varmaan ajankohtaisempaa joskus vuoden iän jälkeen. 


Leon huoneessa on siis tällä hetkellä myös meidän tietokonepöytä. Se varmaan vaihtaa paikkoja Leon pinniksen kanssa tai siirtyy olohuoneeseen, en nyt tiedä vielä. Pienessä huoneessa on siis paljon äksöniä ja roinaa nyt.


Ihanan keinuhevosen voitin niinkin hauskasti kun instagrammin kisasta. Se on Jollyroomista peräisin. Nyt se toimii sisustuksellisena, mutta ehkä vuoden päästä siitä on jo oikeaa iloa Leolle. Tosi nättihän tuo on. Sain vihdoin myös haettua huoneeseen uudet matot Kodin1:stä. Annon pilvimatot on suloiset ja helppo pitää puhtaana. Tarvittaessa ne mahtuu pesukoneeseenkin, en tosin tiedä onko se ihan hyvä idea...


Autopöytä on itse tuunattu ja siitä voi lukea lisää täältä


Tuonne ylös olisi tarkoitus tulla vielä lisää kuvia. Ehkä sitten kun saadaan taiteiltua Leon kanssa lisää kehystettäviä tuotoksia. 


"Toivon elämääsi sadun taikaa,
onnen aikaa,
elämänriemua,
tähtisumua hienoa."

Toi superihana taulu on mun äidin tekemä. Leo sai sen ristiäislahjaksi. Se on hyllyn päällä vähän väärinpäin, mutta sekin löytänee tiensä seinälle joskus... Äiskän taiteiluja löytyy lisää täältä.


Leon värikylvyssä tekemä teos odottaa sekin kehystämistä. Mahottoman ylpeä äiti tietty haluaa kehystää ekan taideteoksen! ;) Leon autopöydän tehtyäni jämäpalat DC-fix muovista poltteli vielä mun näppejä, joten ne päätyi huoneen oveen. Mulla on varmaan joku "pakko saada puuhata" -syndrooma. Tuon lipaston toisella puolella on se tietokonepöytä. En ottanut kuvaa, koska se ei kuulu tähän huoneeseen ja mua ahdistaa se vähän liikaa, heh. Me oikeesti tarvitaan viel yks huone lisää, ja ja ja...

4 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥