perjantai 30. lokakuuta 2015

Perusperjantai

Meillä on ollut tänään kunnon lötköpötköpäivä. Oon nukkunut Leon kanssa kahdet päikkärit ja muuten ollaan vaan leikitty ja höpötelty. Käytiin vähän ulkoilemassa tuolla surkealla "lenkkipolulla" joka menee tuosta meidän lähettyviltä. Tää on uusi asuinalue, jonka takia tiet on vielä ihan hirveässä kunnossa. Suurimmaksi osaksi saa kävellä autotien vartta kun kunnon kävelyteitä ei ole tai sitten ne on sellaisia pieniä sorapolkuja, joissa on mahdoton kulkea vaunujen ja koiran kanssa. Mun sisäinen kukkahattutäti palaa halusta kirjoittaa kaupungille pitkä valitusvirsi tästä, Se on vaan ajan kysymys ennen ku joku jää auton alle tuolla kun teitä ei oo kunnolla valaistukaan. Toisaalta asiat voisi olla huonomminkin ja tässä mä ny valitan siitä kuinka huonot kävelytiet meillä on vaikka asiat on paremmin ku hyvin. Elämässä taitaa olla isompiakin juttuja, joten jätetään valitus niistä kävelyteistä nyt tähän.

Mies on ollut koko päivän poissa ja on ihme ja kumma, että mä jaksoin laittaa ruokaa pelkästään itelleni. En edelleenkään oo mikään keittiön terävin veitsi, joten mun ruoan laitto ei oo mitään mastercheffiä. Jos jotain kuitenkin kiinnostaa, niin tein tänään superhyvää pikapestopastaa. Ruoan tekeminen kesti 10 minuuttia. Toisaalta voiko sitä ruoan laitoksi kutsua kun käyttää valmista pestokastiketta? 


Eipä tää oo mitenkään erityisen kaunis annos, mutta tosi hyvä ja helppo. Spagettia, vähän valkosipulia, valmis vihreä pestokastike, basilikaa ja ruoka on valmista! Mozzarellaa ihan vaan siks ku se kuuluu niihin ruoka-aineisiin jolla voisin elää loppuelämän. 


Leo nukahti yöunille jo klo 17! Mä kuvittelin nukuttaneeni sen vaan pikapäikkäreille, mutta tuolla se edelleen tuhisee. Pitäisi varmaan itse hipsiä pian perässä, koska herätys taitaa tulla todella aikaisin huomenna. Voi jee! Huomenna on kiva päivä tulossa, koska mennään Mama loves you two:n Nannan kanssa Bloggers' Inspiration Dayhin Helsinkiin! Kunhan kerkeän, postaan huomenna jotain  tosi epätavallista -nimittäin ihan ekan asupostauksen. Muutenkin blogin saralla on tarkoitus siirtyä askel enemmän lifestylen puolelle, vaikka äitiblogi tää tulee varmasti aina olemaan. Äitiydestä mulla silti riittää eniten juttua, koska asupostauksia tämän hetkisen vaatekaapin sisällöllä saisi ehkä kolme. Mulla ei oikeasti oo enää sopivia vaatteita. No joo, lähtikö taas vähän sivuraiteille. Huomiseen!

4 kommenttia:

  1. Hetkinen täällä on taas tapahtunu jotain ulkoasulle! Vai onkomulta.vaan mennyt ohi koska hattara-aivot? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin heheh, hups :D mikään ei vaan tunnu omalta!! Josko tämä? T. Toinen hattara-aivo

      Poista

Kiitos kommentista! ♥