tiistai 3. marraskuuta 2015

Koti: taas jotain uutta

Mähän innostuneena tuunasin yhden pöydän meille juuri vähän aika sitten. Se kuitenkin oli vähän liian pieni meille sitten kuitenkin, joten se lähti uuteen kotiin. En saanut meidän vanhaa ruokapöytää myytyä, koska noh, noi tammiviiluiset huonekalut ei nyt oo mitään kuuminta tällä hetkellä. Päätin sitten, että pistän sen uuteen uskoon ja jos en tykkääkään niin vien kierrätykseen. Lopputulos oli kuitenkin just semmonen kun visioin -tosi nätti. 

Kun pöytä sai uuden ilmeen piti saada sitten uudet tuolitkin. Olin jo aikaisemminkin haaveillut vähän sekalaisesta sakista eri näköisiä pinnatuoleja, joten nyt meiltä niitä löytyy. Vielä tarvis pari tuolia jostain löytää. Tää meidän sisustus on todellista köyhän miehen (tai siis naisen) sisustusta, ku haluun päästä aina mahdollisimman halvalla. Sitten raaskii myös uusia vähän useammin. Meillä kyllä vaihtuukin kodin ilme usein, koska mulla on jatkuva tuunaus- ja sisustusvimma päällä. 

Pöytä oli tosiaan Ikean tammiviiluinen Bjursta. Mulla ei nyt tietty ole ennen kuvaa teille, mutta ei se ollut mitenkään kovin ihmeellisen näköinen tai viehättävä. Pöytä on maalattu ensin pohjamaalilla ja päälle clasun valkoisella maalilla. 


Pintaan oon liimannut ihan vanhan kunnon sisustustarran. Se on niin ohut, ettei sitä pysty tuosta enää uudelleen siirtämään. Pysyy siis hyvin paikoillaan. Laitan tähän pintaan varmaan vielä jonkun lakan, että kestää sitten Leonkin paukutukset kunnolla. Kaksi mustaa tuolia ostin kirpparilta 20e yhteishintaan, valkoinen pinnatuoli saatiin ilmaiseksi miehen kaverin kaverilta (kylläpä oli taas kaukaa haettu) ja harmaa jakkara oli ilmaislöytö naapurista. Harmaa jakkara oli alunperin mäntyinen. Se on maalattu harmaalla antiikkimaalilla. Antiikkimaalilla saa kivan rosoisen ja vanhan näköisen pinnan tehtyä.
Leollekin saatiin ostettua Stokke. Varmaan sanomattakin selvää, ettei tämäkään kaunotar oo tullut meille uutena. Sopii hyvin sisustukseen kun on valkoista ja mustaa. ;) Ruokailualustakin piti hommata kun tuo pikkumies tykkää sohia ja sotkea, vaikkei kauaa vielä kerrallaan istukaan tuolissa. Joulupukin toivomuslistalle meni kyllä vielä Stokken tabletti, koska toi pilvi saa aika kovaa kyytiä. 


Mitäs tykkäätte? Mä nimittäin tykkäääään! 

p.s Instagram on muuten nykään nimellä 10plussan :)

2 kommenttia:

 1. Toi on tosi hieno! Kiva näköistä kun noi tuolit on ihan eriparia, sellanen maalaisromanttinen tunnelma♡
  Meillä on tummanruskeat tuolit ja iso ruokailuryhmä, mä haluisin siitä valkoisen mutta mies ei oikein innostu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Mäkin tykkään! Kiitos <3 Pidät pääs niin saat sen mielen muuttumaan ;) mites se meni, mies on ehkä perheen pää, mut nainen niska. Vai, eiku heh.. :D

   Poista

Kiitos kommentista! ♥