sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Luukku 13 / Tekemättömät työt

Miljoona rautaa tulessa ja pitäisi saada vaikka mitä aikaan, mutta oikeastaan mielummin nukun päiväunia ja leikin Leon kanssa. En oikeastaan saa mitään oikeasti loppuun asti tehtyä kun aloitan aina uuden jutun puolitiessä. No ei kai se niin vaarallista oo.

Tekemistään odottaa:

1. Joulusiivous 
Ei sitä kukaan ole täällä vaatimassa, mutta jotenkin muhun on uponnut ajatus, että äidit tekee joulusiivouksen. No en ole tehnyt. Jos kodin nyt saisi edes pysymään (tarpeeksi) siistinä yhden päivän verran. Se on kyllä mission impossible. Varsinkin kun tuo pikkumies tykkää kaikista asioista laatikoiden ulkopuolella ja kumossa. 

2. Piparit 
No yhden taikinan oon kyllä kerennyt leipomaan marraskuussa. Kaksi taikinaa on nyt odottanut viikon jääkaapissa sulaneena leipojaansa. Kai ne siellä säilyy? Pipareiden leipominen on aina sitten huomenna.

3. Leon pienien vaatteiden setviminen
Miksi ne kasvaa niin nopeaan?! 

4. Parittomien sukkien parittaminen
Löysin tänään itelleni yhden parin samanlaisia sukkia. Toisessa oli harmikseni reikä... Eipä sillä parittomuudella niin väliä oo koskaan oikeasti mulle ollut. Lapsenakin kuljin alushousut väärin päin parittomissa sukissa. Nyt oon oppinut käyttämään alushousuja kyllä oikein päin. Olisi vaan kiva, että edes lapsi voisi kulkea saman parin sukissa. Ne vaan tuppaa myös hukkaamaan yhteen sopivat kaverinsa. Ehkä sängynalus on imaissut ne. Ei kukaan tarvis miljoonaa paritonta sukkaa? 

Leon parittomia ja tässä ei oo edes kaikki. ?!

5. Pyykkien kaappiin viikkaaminen
Mä tykkään kyllä siivouksesta, mutta pyykkien kaappiin saattaminen on mulle jostain syystä kamalan vaikeaa. Pyykit roikkuu narulla kunnes ne on saatu uudestaan likaiseksi tai pakko tyhjentää uuden koneellisen tieltä.

6. Kotipostauksen tekeminen blogiin
Sisustus on vaan aina jotenkin mukamas niin kesken, etten halua esitellä täysin keskeneräistä kotia. Toinen painava syy on hyrskynmyrsky kotona. En tykkää vieraitakaan kutsua epäsiistiin kotiin. Esittelen kodin sitten kun kaikki on varmasti paikoillaan. Kohta mä kyllä aikuisten oikeesti teen jouluisesta kodista postauksen. Me haettiin tänään kuusi, jeee! 

7. Avoimeen päiväkotiin meneminen
Miksi ihmeessä sen vauvojen ryhmän pitää alkaa klo 9 aamulla? Ei me koskaan ehditä sinne. 

8. Salimotivaation löytäminen
No ei, kyllä mulla sitä motivaatiota on, mutta miten musta aina tuntuu, että tunnit loppuu päivästä kesken?

9. Joulukranssin tekeminen
Aloitin varmaan kaks viikkoa sitten kranssin tekemisen joulupalloista. Lähdin tavoittelemaan vähän turhan suuria, koska pallot loppuivat kaksi kertaa kesken. Toisella kerralla revin kaikki pallot irti ja aloitin uudestaan vähän pienemmälle pohjalle. Niin ja kuumaliima tietty loppui myös. No nyt on innostus siihen touhuun vähän hukkunut.

10. Joululahjat
Joka vuosi mä vannon, että aloitan seuraavalla kerralla aikaisemmin. Ehkä huomenna saatan ne parempaan vaiheeseen?

Mitäs teillä odottaa tekemistään? :D

9 kommenttia:

 1. Mulla on kaikkien askartelu projektien kanssa juurikin toi ongelma että teen yhtä, keksinkin toisen ja rupean tekemään sitä, yhtäkkiä huomaan että askartelen neljää juttua samaan aikaam ja sitte kaikki onkin ihan sekasin eikä enää kiinnosta. Phöh. Ja mitä noihin parittomiin sukkiin tulee niin meiltä niitä löytyy sohvan alta ja lelulaatikosta, kannattaa sunkin käydä kurkkimassa jos teiltä löytyy samanlaisia karkureita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä vaikeaa kun on liikaa ideoita :D kuulostaa niin tutulta.. Joo eiköhän noille sukille jostain löydy kaverit. Syy tehdä joulusiivous? :D

   Poista
 2. "Vähän" aiheen vierestä, mutta mielettömän paljon sukkia Leolla! Meneekö niitä noin usein likaiseksi vai onko äiti vaan innostunut shoppailemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D ei mee likaiseksi. Me perittiin näitä kaksosten äidin varastoista. Ehkä niitä ei hukkuisi niin paljon jos olis vähemmän :D

   Poista
 3. Meillä oli sama noiden avoimien kerhojen kanssa, että tosi harvoin sinne tuli lähdettyä vaikka aina oli kiva käydä! Nyt seuraavalla kerralla ajattelin olla vähän aktiivisempi, jotta tulis sitten nähtyä muita lapsia enemmän ja esikoisellakin olisi seuraa :) Mutta saa nyt nähdä miten keritään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä varmaan kivaa touhua varsinkin sitten vähän vanhemman lapsen kanssa! :) Ehkä mekin yritetään sitten kun Leo alkaa kiinnostumaan enemmän muista vauvoista. Nyt on vähän vierastaminenkin menossa...

   Poista
 4. hihih alushousut :D tässä on ihan tosi paljon samaa kun munkin listassa! (siis jos olisin tehnyt listan) Tuhinan kaapin sisällön selvittäminen jäi kesken sillon syyskuussa kröhöm ja nyt on sekaisin sitten kaikkien muidenkin kaapit ja molemmat vaatehuoneet.... :'D mutta siivosin tänään makkarin ja otin kuvat että kotipostaus osa viisi vai neljä on kohta odottamassa niitä aiempiaan :D ja sun haasteeseen on vastattu N Y T ! :D tai siis heti kun äkkiä vielä vilkaisen ja julkaisen mutta laitoin siihen kuvat äsken! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Heheh ihan perus! Kaaosta kaaoksen perään. :D Jes tuun sit heti lukemaan :)

   Poista
  2. öhöm nyt ne on siellä! :D

   Poista

Kiitos kommentista! ♥