torstai 17. joulukuuta 2015

Luukku 17 / Joululahjahommia

Aloitin tänään vihdoin joululahjojen teon. Ostin joku aika sitten Tigeristä kaikkea ihanaa paketointiin ja lahjojen pakkaukseen. Siellä oli nättejä lasipurkkeja, jotka ostin ajatellen leipovani jotain herkkuja niiden sisälle. Tänään sitten päätin tehdä fudgea joululahjaksi jollekin.
Valitsin Kinuskikissan lime-valkosuklaafudgen reseptin. Todella hyvää, älyttömän helppoa eikä raaka-aineetkaan ole kalliita. Tarkkana saa olla siinä, ettei keitä seosta liian kauan, muuten siitä tulee kokkareista. Itse keitin noin 7 min ja sitten lisäsin limen ja valkosuklaan. Tämän jälkeen sekoitin sähkövatkaimella vajaan minuutin. Onnistui! Ei tosin näytä lähelläkään Kinuskikissan versiota.  Mä tein aika pieniä paloja. Ehkä nää olikin vasta testierä. Kannattaa kokeilla, jos ei lahjaksi niin omaan napaan.


Jossain puolivälissä tota isoa lasipurkkia totesin, että mulla menee ikä ja terveys jos täytän kaikki ostamani purkit fudgella. Pitää varmaan ostaa vielä muutama pienempi purkki. No joululahjat on edelleen todella vaiheessa, mutta ainakin otin askeleen vähän lähemmäs maalia. 

Milläs kaikella te ootte täyttänyt näitä DIY-joululahjapurkkeja? 2 kommenttia:

 1. Itse ostin Ikeasta purkkeja ja pulloja samalla ajatuksella. Purkkeihin tuli sitten itse paahdettua mysliä, omena-kanelihilloa, hunajapaahdettuja pähkinöitä ja glögiä :) Netistä löytyy kasapäin hyviä ohjeita, joita pystyy itse varioimaan mielin määrin sen mukaan, mitä kaapista löytyy, eikä tarvitse rahaakaan hirveästi käyttää! Lisäksi ostin sellaisia kivoja koreja, joihin sitten asettelen purkit ja purnukat nätisti. Helpolla ja halvalla siis pääsi tänä vuonna lahjojen kanssa :)
  Tosi kiva blogi muuten sulla, niin nättejä kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ideoista! Sä ootkin panostanut kunnolla, kuulostaa niin ihanalta :) Mulla on taas tää joka jouluinen aikaa vastaan taistelu menossa, joten en nyt tiedä kuinka paljon sitten loppujen lopuksi kerkeänkään tehdä itse. Kiva kuulla positiivista kuvista, koska oon yrittänyt nimenomaan siihen panostaa nyt lähiaikoina :) Kiitti kommentista!

   Poista

Kiitos kommentista! ♥