lauantai 19. joulukuuta 2015

Luukku 19 / Vauhdilla eteenpäin

Leo on pian 8 kuukautta! Voi hurja. Leo otti ensimmäiset konttausaskeleensa itsenäisyyspäivänä ja siitä lähtien vauhtia ja varmuutta on tullut joka päivä lisää. Leo nousee hienosti polvilleen huojumaan välillä myös ilman tukea. Muutaman kerran Leo on myös noussut tukea vasten seisomaan. Vai muka vauva! Iso poika tuo jo on, ainakin kun vastasyntyneeseen vertaa. 

Aamulla täyttelin astianpesukonetta Leo mun jaloissa pyörien. Kun seuraavan kerran nostin katseeni astioista Leo oli jo eteisessä paukuttamassa vaunujen rengasta ihanasti siellä kuramatolla nuohoten. Yhtäkkiä siitä pienestä madosta on kuoriutunut tollanen vauhdikas vesseli. Tänään Leo hoksas myös ekan kerran miten keittiön alalaatikko aukeaa. Se taitaa olla menoa nyt. Oma peilikuva on Leon mielestä kauhean hauska ja peilin edessä on kiva kekkaloida. Alma on suosikkikaveri, vaikka Alma ei oo ihan samaa mieltä. Leon otteet on aika rajuja. Onneksi Alma ei ärsyynny siitä, lähinnä tyytyy kohtaloonsa... 

Leo tykkää myös hirveesti Alman luista. Se kuljettaa niitä kontaten pitkin kämppää ja Alma kulkee perässä toivoen, että Leo heittäisi sen sille. Alma tuo välillä leluja Leolle ja pyytää leikkimään. Vielä se toive ei ihan toteudu, mutta ei varmaan mene kauaa kun nuo kaksi touhottaa yhdessä menemään. Se onkin kiva kun Alma saa uuden leikkikaverin. Varsinkin silloin Leon syntymän jälkeen ekoina kuukausina vähän säälitti kun Alma oli niin selkeästi kakkosena kaikessa. Mä kun olin niin kiinni Leossa.


Tein tänään pakettikortteja. Tein meillekin joulukuuseen roikkumaan. Aika söpöt. Semmonen pikapostaus kännykällä juna-asemalle kävellen. Vauhdilla meen minäkin eteenpäin. Nyt meen viettämään kaverin synttäreitä. 

Hyvää viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥