tiistai 8. joulukuuta 2015

Luukku 8 / 11 kysymystä

Siis krapula - ka-ma-laa. Mä join eilen huikeat neljä juomaa. Jo kolmannen kohdalla kailotin bussin takapenkiltä synnytystarinaa kohtuullisen ronskin ottein ja hihkuin ku 3-vuotias lapsi. Kaiken lisäksi me lähdettiin miehen kans kotiin taksilla, koska mä luulin että me myöhästyttiin vikasta bussista. Todellisuudessa oltiin tunti liian ajoissa. Hupsista. Tuli semmonen throwback muutaman vuoden takaisiin viikonloppuihin kun aivot oikeasti oli ihan huolella välillä siellä narikassa. No nyt mulla oli ne äitiaivot ja pääparka joka meni sekaisin jo kun muut vasta pääsivät alkuun. 

Kiitos ja ei kiitos enää. Kyllä tuo yhdeksän kuukauden tipaton on nollannut mun alkoholin siedon aivan minimiin. Kiva ilta oli, mutta ei tarvitse kyllä taas vähään aikaan tällaista. Seuraavan kerran tiedän sitten jättää ne juomat siihen kahteen... Äidin työ kun täytyy hoitaa vaikka oikeasti tekisikin mieli kaivautua sängyn patjasta läpi ja syödä koko päivä kebabia. 

En nyt saanut tämän mun pääparkani kanssa mitään asiaa kirjoitettua kun ajatus ei oikein luista. Nyt onkin siis taas mahottoman hyvä hetki vastata haasteeseen, jossa kysymykset on jo valmiina. Sain  siis Jenniltä Ilopiikki -blogista 11 kysymyksen haasteen. En nyt haasta tähän mukaan ketään, ku just haastoin kysymyshaasteeseen muutaman tybyn.1. Lempikorusi ja miksi?


Tämä! Sain sen äidiltäni lahjaksi. Voittaa kaikki Guessit ynnämuut kymmenen nolla. Kaunis koru, jolla on oikeasti paljon tunnearvoa. Leo tykkää näpertää tätä sylissä ollessa. Aina syliin nukahtaessa ja imettäessä Leon käsi hakeutuu korulle. <3


2. Imuri vai moppi?

Saako vastaa molemmat? Imuri on melkein joka päivä meillä käytössä, koska koiran karvat. Mopppi, koska Leon soseet.

3. Lempihedelmäsi?

Banaani? Eih, mulla ei kyllä nyt ajatus oikeasti juokse yhtään.

4. Hyödyllisin vauva-ajan tarvike?

Vaunut. Ilman niitä ei pärjäisi millään.

5. Mikä on sinun energiabiisisi?

Apua emmä muista mitään biisien nimiä ulkoo! Kuuntelen suomipoppia ja Spotifystäkin vaan valmiita listoja kun en osaa ite valita mitään. Melkein kaikki suomalainen uppoo muhun parhaiten. :)

6. Mikä luonteenpiirre lapsessasi/lapsissasi on sinusta erityisen ihana?

Leo on nykyään mahdottoman iloinen lapsi. On ihanaa kun aamu alkaa leveällä hymyllä.

7. Mikä auttaa sinut pääsemään yli arvottomasta ketutuksesta?

Koiran kanssa ulos ja puhelu parhaalle ystävälle tai raivosiivous.

8. Vapaa vai tiukka lastenkasvatus?

Kultainen keskitie. ;)


9. Mikä on sinun liikuntalajisi ja miksi?


Salilla puurtaminen. Saa tehdä just niin kuin itse tykkää ja treeniä voi muutella kun käy tylsäksi. Huomenna mä pääsen taas vihdoin salille, jes!

10. Mikä on mottosi?

Mulla on vaikka kuinka paljon erilaisia hokemia. Eniten nykyään ehkä hoen sitä, että asioilla on tapana järjestyä. Vaikka meillä on siis kaikki ihan hyvin perheessä. Mä vaan saan pienistäkin asioista kehitettyä itelleni kamalan stressin. Silloin auttaa kun yrittää katsoa vähän pidemmälle ja todeta, että asiat järjestyy kyllä.

11. Muna vai kana?

Muna! Kylläpä alkoi hihityttämään. No nyt nukkumaan!


7 kommenttia:

 1. Hihhii hihittelen sulle ;) tota krapulaa ei kyllä oo yhtään ikävä!! Saas nähä millon tää mamma maistaa ekan kerran raskauden jälkeen, jotenki tuntuu et pysyttelen kans mieluummin alkoholittomassa aika pitkälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii ::) Mä sain synnytyksestä muutaman päivän päästä yhden kaljan sushin seuraksi ja voih, sekin humahti päähän. Siis joku 2dl. :D Että kyllä tässä on siihen verrattuna jo noussut toleranssi. Vaan toisaalta tuleepa halvaksi. Ei kyllä tota darraa kaipaa ollenkaan...

   Poista
 2. Minunkin lempikoruni on juuri tuollainen sydän (oman tytön kuvalla tietenkin), pitäisi hankkia myös Liljasta tuollainen.

  VastaaPoista
 3. Mistähän tommosia koruja saa? Miun on iha pakkohetinyt hommata tollanen kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en ihan satavarma oo kun sain lahjaksi, mut täällä näyttää olevan saman näköisiä :) on se kyllä ihana! http://www.smartphoto.fi/tuotteet/kuvalahjat/kaulakoru-kuvalla

   Poista
 4. Tuo koru taitaa ollakin minun tekemä :)
  http://www.vernada-puoti.fi/myvernada-kuva-tekstikorut-c-62.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥