keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Luukku 9 / Leon flunssa & testissä Baby-Vac

Tiedätte varmaan sen kamalan tunteen kun äitinä onkin yhtäkkiä aivan avuton? Kun Leo on flunssassa musta tulee auttamatta vähän avuton. Sitä kyllä kovasti tahtoisi helpottaa toisen oloa, mutta keinot ovat aika vähäiset. Sitä flunssaa kun ei voi taikoa pois eikä toisen kipua pysty ottamaan itselleen vaikka kuin kovasti toivoo. Tietysti panadolista on apua särkyyn ja kuumeeseen, mutta siis se räkä! Sitä on pahimmassa flunssassa kokoajan ja räkä valuu niin, että toinen suu auki maiskuttaa sitä. Nam nam...

Saatiin vähän aika sitten testaukseen Baby-Vac nenäimuri. Kyllä Leon viime viikkoisen flunssan ollessa pahimmillaan olin todella kiitollinen tästä laitteesta. Kun ressukka on kuumeessa ja aivan täynnä räkää ei paljon edes huvittaisi käyttää niistäjää koska tiedän, että Leo vihaa sitä ja siitä syntyy pieni taistelu. Aikaisemmin meillä on siis ollut käytössä sellainen käsikäyttöinen niistäjä. Baby-Vaciin verrattuna se on nyt virallisesti pilipalikamaa meidän perheessä. Niistämisen taistelusta tuli huomattavasti helpompaa Baby-Vacin ansiosta. Mua alkuun hirvitti kamalasti kun luin pakkauksesta, että tämä liitetään imuriin. Siis imuriin? Olin ennakkoluuloinen ja kuvittelin jo mielessäni tilanteen kun Leon nenä on imurissa tai jotenkin muuten mokaan koko laitteen käytön. Testasin laitetta itselleni ja ei se pahalta tuntunut, ei oikeasti. Kyllä sitä kehtaa vauvaansa käyttää. 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan siis Baby-Vac liitetään imuriin (tarkista teho!) ja sitten Baby-Vacin toinen pää lapsen sieraimelle. Limaa irtoaa helposti ja nopeasti. 

Mietin alkuun mahtaako laitetta pystyä käyttämään yksin kun hallinnassa pitää olla sekä lapsi että imuri. Alkuun kokeilimmekin tätä miehen kanssa kahdestaan. En ensinnäkään luottanut omiin ohjeenlukutaitoihin ja pelkäsin tekeväni jotain väärin ja toiseksi oli mukava kun käsipareja oli kahdet. No mies meni töihin ja mä jäin Leon kanssa kaksin, joten päätin kuitenkin rohkaistua yksinkin. Helppo nakki! Leo istui syöttiksessä ja sain tämän ihan yksinkin hoidettua. Edelleen huomattavasti helpompaa kuin perinteisellä niistäjällä.

Kaikki ennakkoluulot kumottu. Baby-Vacia ei ole vaikea käyttää! Se on turvallinen, nopea ja tehokas. Oon ihan rehellisesti tätä mieltä ja en voi muuta kun suositella tätä kaikille vauvojen vanhemmille sekä niistämistä vihaavien lapsien vanhemmille. 

Äidistä tuli juuri vähän vähemmän avuton. 

Baby-Vacin voit ostaa apteekista tai tilata osoitteesta www.nenaimuri.fi 

2 kommenttia:

  1. Jes! Hyvä että tästä oli apua!! Harmi, etten itse löytänyt aiemmin... <3 Pusuja teille!

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että tästä on ollut iloa! Harmi, etten itse löytänyt aiemmin... <3 Pusuja teille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥