sunnuntai 3. tammikuuta 2016

2015 suosituimmat

Vuosi 2015 oli tapahtumarikas! Rikasta musta ei tullut vieläkään, mutta jos onnen voisi mitata rahassa olisin miljonääri. Tuota siirappisempaa lausetta ei varmaan ole. Totta se on silti. 

Alkuvuosi meni raskaana ollessa. Silloin teitä kiinnosti esimerkiksi yksinäisyyden tunne raskaana ollessababy showerit ja meidän vaunut. Välillä olin osastolla Naikkarilla supistelun vuoksi ja viimeisen kolmanneksen sairaslomalla. Toukokuun tokana päivänä Leo syntyi ja silloin synnytyksen ollessa jo käynnissä huikkasin blogin puolelle terveiset Jorvista. 

Synnytys on tietty ollut kiinnostava juttu myös blogin puolella. Edelleen huomaan kertovani synnytyksen etenemistä ronskin ottein lapsettomille kavereille. Viimeksi juuri kaverin synttäreillä pienessä sievässä. Synnytyskertomukset osa 1 ja osa 2 ovatkin olleet suosituimpia tekstejä. 

Synnytyksen jälkeinen palautuminen oli toivottu postausaihe ja postaus puolen vuoden jälkeen synnytyksestä kiinnosti monia. Teitä kiinnosti myös oliko Leo sattuman kauppaa vai ihan suunniteltu paketti. ;)

Vauvan vaatehankinnoissa mä menin monta kertaa metsään, jonka takia kirjoitinkin siitä minkälaiset vauvan vaatteet on mun mielestä parhaimpia ja mitkä ihan turhukkeita.

Blogi on muuttunut raskauspäiväkirjasta vauvapäiväkirjaksi ja nykyään kirjoittelen jo paljon muistakin asioista. Teitä on kiinnostanut myös mun DIY-jutut, suosituimpana Leolle tuunaamani pöytäryhmä

Edelleen kirjoitan eniten äitiydestä. Pohdin hyvää äitiyttä esimerkiksi tässä. Tässä kirjoitin tittelistä nimeltä 10 plussan äiti. Kirjoitin myös äitiuhmasta, äitiaivoista, äitiydestä ammattina ja siitä mistä hyvät äidit on tehty


Mistä haluaisitte jatkossa lukea?

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥