tiistai 12. tammikuuta 2016

Koti: Keittiö

No niin. Tätä on toivottu ja mä oon lykännyt kotipostausten tekoa kaiken maailman erilaisten syiden takia. Meillä on yleisesti aika siistiä. Välillä vaan iskee tornado ja pyyhkäisee mukanaan mun mielenkiinnon siivota. Tornadon jäljiltä olevaa asuntoa ei tietty oo kiva esitellä edes omalle äidille saati sitten teille. 

Perussiistiä kotia on kiva siivota ja lähestulkoon aina meillä onkin siistiä. Terveisiä vaan kaikille murkkuikäisten vanhemmille - kyllä niistä sotkuisista teineistä voi tulla siistejä. En olis aikanaan uskonut, että siivous on joskus mun mielestä ihan mukavaa puuhaa. (Tosin se on nykyään mun 'omaa aikaa' jolloin saan keskittyä johonkin ilman lahkeessa roikkuvaa naperoa.) Koskaan ennen mulla ei oo ollut kunnon motiivia siivota. Nyt on mukavampaa jos Leon ei tarvitse nuohota koiran karvaista ja pölyistä lattiaa. Vaikka ne koiran karvat ei kyllä häviä imuroimalla - niitä on aina kaikkialla! 

Sain nyt vihdoinkin aikaiseksi kuvata kotia. Aloitetaan siis keittiöstä. 
(Yhden tommosen jatkuvasti muuttuvan tekijän vuoksi osa kuvista on otettu aamulla ja osa illalla, jonka takia kaikki ei nyt oo kivan valoisia.)

Meidän kotihan on siis luhtitalon ekassa kerroksessa oleva kolmio. Vuokralla asutaan, joten tää ei vielä ole se unelmien asunto, mutta kaikki aikanaan. Se vaatisi pienen lottovoiton meidän perheessä, että unelma omakotitalosta toteutuisi nyt. Espoossa se on melkosen kallista hupia. Muutettiin tähän ensimmäisinä asukkaina, joten kaikki on kivan bränäriä ja siistiä. Edellisen kosteusvaurioisen asunnon jälkeen tän asunnon saaminen oli meille ihan onnenpotku. 

Edellisen asunnon keittiöön verrattuna tää on iso. Oli huikeeta muuttaa edellisestä komerosta tällaiseen. Oli ihan valinnanvaikeus mihin kaappiin mikäkin astia menee. 

Meidän keittiön pöytä on Ikean mallistoa. Tää taitaa nyt olla kolmas ruokapöytä puolen vuoden sisään. Hups. Naisella tais olla oikeus muuttaa mieltään? Oon ite maalannut tän. Aikaisemmin se oli semmonen pyökin värinen (yök). Uus ruokapöytä on taas ostoslistalla, koska tää on vähän epäkäytännöllisen mallinen. Haluaisin lankkupöydän, mutta sopivaa ei oo nyt vielä tullut vastaan. 

Pomon paikka on pöydän päässä. Toi Stokken ruokailualusta on muuten ihan huippu. Ei lähde tuonkaan tihulaisen näpeissä ilmalennolle vaan pysyy paikallaan imukuppien ansiosta. Mulla on pää täynnä ideoita eikä keittiönkään sisustus oo ihan valmis. Sisustamisen kanssa tuskin koskaan on täysin valmis... 

Mitäs tykkäätte? 

13 kommenttia:

 1. Uudet pinnat ovat aina ihanat! Ja vaikka olisikin vuokralla eikä voi itse remomttia tehdä niin kun on noin siistit ja hyvän näköiset keittiön perus elementit niin omilla sisustustavaroilla saa juuri oman näköiseksi. Tykkään itse lukea sisustus juttuja, joten jos niitä on luvassa lisää niin odotan mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri :) yhdessä edellisessä asunnossa keittiössä oli sammaleen vihreät kaakelit. :D nää on kyllä oikein hyvät!

   Poista
 2. noi kaapit ja vetimet ja tasot! i h a n a t ! ja hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Vau mikä keittiö! Olis kiva tulla kaffelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii aikuisten oikeasti pitäis sopia joku päivä ku nähään :D

   Poista
 4. Ihana keittiö! Mistä tuo leipä"laatikko" on? Se on hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) tilasin sen Annivalista. Saa niitä kai muualtakin. On siis Riviera maison merkkinen. :) se on kyllä iiiihana! <3

   Poista

Kiitos kommentista! ♥