lauantai 16. tammikuuta 2016

Tauko arkeen

Oi ihanaa. Edellinen postaus varmaan antoi ymmärtää, että tauko arkeen on pitkästä aikaa taas jonkun verran kaivattu. Älkää käsittäkö väärin, edelleen mun mielestä arki Leon kanssa on parasta ja nautin siitä. Pinna vaan alkoi eilen kiristyä jatkuvaan narinaan ja kuin taikaiskusta isin kanssa se narina loppui. Joku "äitiäiti ota mut syliin nythetiäkkiä äiti" -vaihe menossa Leolla. Vai olisko ne hampaat tulossa? ;) Eihän tässä oo niitä syytetty kun neljä kuukautta... Joka aamu alkaa ainakin vielä toistaiseksi sillä ihanalla hampaattomalla hymyllä. 

Tänään tiedossa blogitapahtuma Silja Serenadella ja illalla on sitten kaverin synttärit. Blogitapahtumaan lähden Mama Loves You Two -blogin Nannan kanssa. Jes, kohta nähdään! Mä tässä just bussissa naputtelen tätä postausta...

Kiva päivä siis tiedossa. Tuskinpa pystyn keskittymään ainakaan illalla kunnolla omaan napaan vaikka sitä oman navan kaivelua nyt kaipaankin. Ikävä se kuitenkin iskee. Ei tästä äidin roolista ja lapsen kaipuusta pääse yli eikä ympäri. Onneksi ei tarvikaan vaan pääsen nuuskuttamaan tuhisevaa vauvaa heti kun kotiudun synttäreiltä. 

Mä keskityn nyt itteeni ja pistän napit korville. Milloinkohan viimeksi oon istunut bussissa täällä kunnon penkeillä ja kuunnellut musiikkia? Jännää, miten sitä nykyään osaa nauttia näin pienistä asioista ihan eri tavalla. Ihanaa viikonloppua kaikille!


6 kommenttia:

  1. Tulin tutkimaan sun blogia! Ja luin noita synnytysjuttuja, iik... Vaikka vajaa 3v sitten kaikki meni esikoisen kohdalla hyvin, pelottaa silti hirveästi nyt kuinka paljon sattuu ja mitä käy ja.. Kivaa viikonlopun jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh! Synnytys on kyllä varmaan joka kerta yhtä jännittävää. Ihanaa on ku pääsee blogien kautta jännittämään muidenkin synnytyksiä :D mä tuun ehdottomasti jännittämään teidän pienen syntymäpäivää! Tsemppiä :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥