tiistai 16. helmikuuta 2016

Arkista arkea ja kuulumisia

Huh, maanantai meni ohi vauhdilla kun muutettiin mun vanhempia uuteen asuntoon. On muuten pikkusen eri kategoriassa muuttaa omakotitalo kuin pienen elämän tavarat yksiöstä kaksioon, heh. Hyvin meni kuitenkin! Muuton myötä meidänkin asunto sai taas uusia huonekaluja, mutta niistä sitten joskus myöhemmin. On taas paljon uutta meidän sisutuksessa. Tänään käytiin Leon kanssa Helsingissä pyörimässä ja löysin ihanan kääntötakin Leolle. Mitäpä turhia sitä itselleen mitään ostaisi...

Enää pari viikkoa kotona ja sitten on edessä paluu kouluun. Ei tosin sinne koulun penkille vaan työharjoitteluihin. Yhteensä seitsemän viikkoa harjoittelua kouluterveydenhuollossa, neuvolassa ja sitten vielä Jorvin äitiyspoliklinikalla. Jee! Kiva saada vähän vaihtelua päiviin, vaan tekisin sen kyllä mielummin osa-aikaisena. On aika hyppy ollakin yhtäkkiä viis päivää viikossa työelämässä. Onneksi tää kestää vain sen seitsemän viikkoa niin saan sitten taas nauttia kotielämästä, ainakin jonkun hetken. Mä siis todella nautin kotiäitiydestä. Toki hajottaa aina välillä, mutta niin se taitaa kaikilla vanhemmilla aina joskus - oli superäiti tai ei. 

En tiedä kuinka aika riittää kaikkeen arjen pyörityksen ja koulun keskellä vielä blogiin, mutta teen parhaani. Onhan tää mulle tärkeä harrastus. Rakkaan harrastuksen helpotukseksi samaisen muuton myötä mulle löytyi sopivasti pölyttynyt miniläppäri, jolla nyt tätäkin postausta kirjoitan. Pelittää just hyvin ja mietinkin jo, että käytän työmatkat kätevästi kirjoitellen kun kone mahtuu nyt hyvin laukkuun mukaan.


Leo lähestyy 10 kuukauden ikää vauhdilla. Hampaita suusta löytyy kaksi ja hiukset on kasvaneet korvien päälle. Pitäisi kokeilla parturointitaitoja pian. Muutamia sekunteja Leo on seisonut puolivahingossa ilman tukea ja kovasti tykkäisi vain kävellä. Kävelykärry, vai miksikä sitä nyt oikein sanotaan, ei vielä silti oo Leon mieleen. Se lähinnä vielä pelottaa, mutta eiköhän sekin kohta oo kiva juttu. 

Leon lempibiisi (niiden laulettujen lastenlaulujen lisäksi) on Juha88, joka saa pienen pepun hytkymään ja kädet ilmaan heilumaan. Leo taitaa ymmärtää kun kysyn aletaanko bilettää, jolloin useimmiten Leo alkaa tanssimaan (=hytkymään johonkin ilman suuntaan noin suurin piirtein musiikin tahdissa). Ihana pieni mies. Tärkeitä asioita oppii. ;) 


Palataan taas ja kivaa viikkoa kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Ai että kuinka ihania nuo pikkuiset ovat kun hytkyvät musiikin tahtiin.♥
  Mukavaa viikkoa myös sinne. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Leo. <3

  Ehkä meillakin hiukset alkaa tässä pikkuhiljaa kasvamaan, jotta tämä äiti pääsee letittämään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Hauskaa miten jollain vauvoilla on järjetön pehko jo syntyessään ja toisilla taas, noh, ei niinkään. Leo oli melkein hiukseton kun syntyi. Ihanaa pientä haitua vaan. :')

   Poista
 3. Hih ihania kuvia ja ihana Leo ♡ Täällä tykätään kans musiikista ja peppu alkaa pyöriä välittömästi kun kuulevat musiikkia :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥