tiistai 2. helmikuuta 2016

Kuulumisia - puuh väsyttää!

Pitkästä aikaa. Mun on monena iltana pitänyt tulla kirjoittamaan, mut kerta kaikkiaan on ollu veto niin pois, että koko tietokoneen avaaminen on tuntunut työltä. Tässä on nyt ollut vähän kaikennäköistä menossa. 

Viikonloppu meni kivasti ja nauttien. Käytiin miehen kanssa perjantaina shoppailemassa kaksistaan. Ostossaalis oli aika laiha sillä ei ostettu mitään - kunhan haahuiltiin ihmetellen. Sitä se kai nykyään on kun on lapsettomana liikenteessä? Tuntuu vaan tosi oudolta. Lauantaina oltiin yhteisten ystävien tupareissa. Molemmat mummolat saivat nauttia Leon seurasta ja ilopilleri Leo oli niin reippaana.

Oon rampannut Leon syntymän jälkeen niin useasti lääkärissä etten enää edes muista kuinka monta kertaa siellä on tullut käytyä. No mun muisti nyt on muutenkin surkea. Oireita on ollut vaikka ja mitä, mutta inhottavin on ollut jatkuva yskä. Lääkäri soitteli verikokeiden tuloksia eilen. Viimein yskälle ja muille oireille löytyi mahdollinen selitys - kilpirauhasen autoimmuunitulehdus. Kilppari on tulehduksen lisäksi sen verran suurentunut, että se mahdollisesti aiheuttaa yskän. Tiedä sitten johtuuko tämä väsymyskin kilpirauhasesta, arvot oli tosin viitearvojen sisällä viimeksi. 

Mä oon tällä hetkellä vaan ihmeissäni kun kerrankin oon saanut jonkun diagnoosin. On pitkään tuntunut sillä, et lääkärit pitää mua vaan enemmän hulluna kuin sairaana, kun mitään vikaa ei tunnu yksinkertaisesti löytyvän. Edellinenkin lääkäri totesi vaan suoraan, ettei osaa antaa mulle mitään diagnoosia, mutta jos nenäsuihkeesta olisi apua. Ei ollut... No, mutta ehkä tämä pian ratkeaa johonkin suuntaan kun ens viikolla on aika erikoislääkärille. Ehkä mä en olekaan hullu!

Kaiken hässäkän keskellä päätin sitten myös ottaa kirppispöydän lastenvaatekirppikseltä. Leon 50-74cm kokoisia pieniä vaatteita löytyy Nella & Nuttu -kirppikseltä huomisesta alkaen. Ajattelin, että vaatteiden hinnoittelu on ihan nopea homma, mut voi tsiisös! Siihen meni koko eilinen ilta ja loppua ei näy. Kuka noita vaatteita on hamstrannut noin paljon? ;) Tulee olemaan hikinen työ siinä, että saan kaikki vaatteet edes mahtumaan kirppispaikalle siististi. Täytyy varmaan viedä erissä. Yli 200 hintalappua oon käyttänyt nyt, eikä kaikki ole edes hinnoiteltu vielä. Apua! Onneksi sittemmin on löytynyt järki lastenvaatteiden ostamiseen ja nyt ostan harkiten vain niitä joiden tiedän tulevan varmasti käyttöön. No more hamstraus pliis!Semmoset pikakuulumiset ja selityksen maut postaamattomuudelle. Leo tänään 9 kuukautta! Siihen palaan seuraavassa postauksessa. ♥ Nyt jätskiä ja yks jakso mikäsenniminytoli -sarjaaa ja sitten nukkumaan.

9 kommenttia:

 1. tsemppiä ja parempaa vointia sulle! toivottavasti saadaan kunnolla selville lääkäris sun vointi :) söpö kuva!

  VastaaPoista
 2. Hyvä että löyty syy sun oireille :) saadaanko se nyt lääkkeillä kuntoon? Täällä myös kärsitään väsymyksestä, ylläri sinänsä. Sit vaan pitäis osata höllätä mut ei se niin helppoa oo ku kaikenmaailman tekemättömät työt pyörii mielessä! Almakin iha väsy, tääl sama meininki, kaikki tytöt taas sohvalla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeastaan vielä tiedä mitä tehdään. Yleislääkäri ei oikein osannut sanoa juuta tai jaata. Toivottavasti tähän joku apu keksitään :) ei todella oo helppoa vaan olla, tiiän tunteen.. :o

   Poista
 3. oonkin miettiny mitä sulle kuuluu! toivottavasti alkaa pian helpottaa :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Varmasti helpottavaa, kun löytyi diagnoosi oireille. Pääsee asiassa eteenpäin. Toivottavasti tilanne nyt helpottaa.

  Tuo tavaroiden vieminen kirpparille vaatii kyllä tosi paljon aikaa. Huh, milloinkahan itse jaksaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä juuri! :) Se on kyllä työ.. Toivottavasti on sen arvoista. Oon ainakin kuullut hyvää tuosta kirpparista. Kuulemma ihan hyvin myy!

   Poista

Kiitos kommentista! ♥