torstai 25. helmikuuta 2016

No miten meillä oikeasti nukutaan

Mulla toimii aivot kymmenellä prosentilla tällä hetkellä. Unta on kahden viimeisen yön aikana tullut yhteensä ehkä 8 tuntia. Kerkesin just kirjoittaa siitä, kuinka kivasti meillä nukutaan ilman sen suurempia hulinoita. Arvatkaa vaan nukutaanko enää. Jos joku nukkuu niin se 90 prosenttia mun aivoista. 

Nukuttiin Leon kans kaksi yötä ihan kivasti sen jälkeen kun mies lähti reissuun. Viimeiset kaks yötä onkin sit ollut sellasta huutoa ja hulinointia, et oksat pois. En ilmeisesti kelpaa siihen rauhoitteluun enää. Ei auta syli, hyssytys, ei silitys eikä loppujen lopuksi enää se syöminenkään. Jostain syystä Leo säpsähtää hereille ja väsyneenä mongertaa pienen ikuisuuden. Minuutin pituus yöllä on ainakin tuplasti enemmän kuin päivällä. Jos ei sureta niin sängyssä pompitaan, möngitään ja äidin tukkaa revitään. Auta armias jos meinaat pinnasänkyyn laittaa, äidin vieressä on kuitenkin kaikista hauskin.

Väsyneenä oon itsestäni vain todella huono versio. Viime yönä kun Leo kitisi toista tuntia väsymystään, muttei kuitenkaan rauhoittunut nukkumaan mulla tuli joku paha oikosulku. Kävin olohuoneen lattialle ja vollotin hetken, mutta niinhän ne on itkut tehty itkettäväksi. Kunhan sain vähän aikaa velloa siinä väsyneen kakkoslaatuisen Matun itsesäälissä jaksoin taas seuraavat puoli tuntia nukutusoperaatiota ja niin Leo vihdoin nukahtikin pää mun tyynyllä. Laitoin miehelle viestiä, että se olis varmaan saanut Leon nukahtamaan kolmessa minuutissa. Kyllä odotan jo sen kotiinpaluuta. 

Nyt nukkumaan! Peukut pystyyn - tänä yönä oikeasti nukutaan! 


...ja mitä se tulee väsymystään tänne valittamaan. Menis nukkumaan!

14 kommenttia:

 1. Ihana kuva! Ja hei tähän aikaan jo nukkumaan, vau! Mie en osaa mennä ajoissa nukkumaan :D ps. Aina on lupa valittaa, yleensä se helpottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pakko mennä kun meinaa hiipua ne viimeiset kymmenenkin prosenttia tästä aivotoiminnasta :'D Väsymys ei vaan pue mua ei sitten yhtään..

   Poista
 2. Pidän peukut! Toivottavasti saatte nukutuksi! PS. Ihana tuo siu mekko <3

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kuva teistä <3 Ja hyviä unia sinne teille, jospa tänään menisi paremmin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva ja toivon että yöt rauhoittuvat! <3

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva <3

  tsemppiä sinne ja toivon että Leo nukkuu paremmin <3

  VastaaPoista
 6. Toivon että teillä kans rauhottuu yöt <3 Meillä oli kauheeta häsläämistä herättiin turhaan ja noustiin seisomaan yms. mut nyt jäbä(9kk) ei nuku päikkäreit 16.00 jälkeeen ja nukutaan 21-8 heräämättä :)

  VastaaPoista
 7. Voi hitsi kun kuulostaa tutulta! Harkassa nuokun kun 6h unia ja herätys sen välillä x100!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥