perjantai 18. maaliskuuta 2016

10 asiaa jota rakastan vauva-arjessa

Kirjoitin joku aika sitten listan kymmenestä asiasta josta en pidä vauva-arjessa. Kurkkaa se tästä. Nyt on hyvä hetki kertoa kymmenen ihaninta juttua. Pusuttelut, halit ja älytön määrä rakkautta on niin itsestäänselviä ihania juttuja, etten niitä nyt tähän listaukseen kirjoita.1. Saan olla koko päivän lökäreissä tai yökkäreissä jos siltä tuntuu. Ihanaa!

2. Voin ulkoilla ja nauttia auringosta aina kun haluan. Hiekkalaatikon reunalle pääsen toivottavasti ensi kesänä.

3. Minä päätän mitä tämän työpaikan lounasravintolassa tarjoillaan. ...tai mitä ei tarjoilla kun en jaksa tehdä ruokaa.

4. Voin käpertyä lämpimän pikkuihmisen kanssa päikkäreille jos huvittaa. Viimeksi tänään. 

5. Lastenvaatteiden ostaminen tuottaa suurempaa mielihyvää kuin omien vaatteiden osto. Silkkaa hulluutta! Tästä tulossa oma postauksensa. T. lastenvaateshoppailuun riippuvainen

6. Voin heittäytyä lapselliseksi ja leikkiä. Eikä kukaan pidä sitä edes outona! Sain myös vihdoin pätevän syyn mennä Muumimaailmaan.

7. Vaunujen alaosaan saa sullottua puoli valtakuntaa ja enemmän eikä mitään tarvitse kantaa. Ei enää painavien ruokaostoskassien kantamista!

8. Peppupyyhkeillä voi siivota kaiken. Ne sopii pölyjen pyyhkimiseen, lattian siivoamiseen, meikinpoistoon, vaatteiden tahrojen pyyhkimiseen, käsipyyhkeiksi...you name it. 

9. Voin matkustaa bussilla ilmaiseksi ja Ikeassa soseet saa ilmaiseksi kun itsekin syö. Kaksi hyvää syytä mennä Ikeaan shoppailemaan.

10. Kuntoilu ei oo koskaan ollut näin helppoa. Vaunulenkit ja Leon kantelu pitää huolen habasta.

Mistäs te tykkäätte? Samaistutteko? :)

12 kommenttia:

 1. Mahtava lista! Noi peppupyyhkeet käy kyllä ihan kaikkeen! Lastenvaateshoppailu on paha. Se vie liian helposti mennessään. Vauvanvaatteet on vaan niin ihania😍

  VastaaPoista
 2. Samaistun joka kohtaan! Etenkin muumimaailmaan :D

  VastaaPoista
 3. haha peppupyyhkeet :D en koskaa oppinu käyttämään niitä vaipanvaihdossa... nyt taas totesin että pitää kesäksi ostaa niitä - autoon, puistoon, rannalle, kaikkialle koska ulkona on kiva syödä kesällä :D ihana lista :)

  VastaaPoista
 4. Täällä myös innoissaan siitä että pian pääsee oikeesti muumimaailmaan hyvällä syyllä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥