sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Ah miten ihana startti päivälle!

Aamulla anivarhain on aika nousta parhain. No ei oikeesti. Leo heräsi seiskalta ja mä yritin taas taktiikkaa "makaa mahdollisimman paikallaan äläkä reagoi mihinkään toivoen tempun tarttuvan lapseesi". En tiedä miksi mä edelleen kuvittelen, että paikallaan makaaminen ja nukkuvan esittäminen jotenkin satumaisesti saisi Leon takaisin uneen. Ei se saa eikä oo varmaan koskaan saanutkaan. Toimiiko tää oikeasti kenelläkään? No, kun pieni sormi oli muutaman kerran tökkinyt mua korvaan ja sain poskelleni avonaisen suun ja kielen (joka on Leon käsitys pususta) oli pakko herätä. 

Leo aloitti aamunsa ähisemällä vaippaan keskittynyt ilme kasvoillaan. Aamutoimille ja vaipan vaihtoon siis. Leo ei suostu enää taipumaan hoitopöydälle, joten se on meillä nykyään yhtä kuin vaatekasan säilytyspöytä. Vaippa vaihtuu kivasti lattialla pönttöä vasten rummutellen. Leo siis rummuttaa, en minä. Laskin käytetyn vaipan lattialle ja nostin pikkupeffan pesulle. Uusi vaippa onkin looginen seuraava askel. 

Leoeieieiäläkoskesiihen yhteen hengenvetoon - ja niin olin sekuntin liian myöhässä. Vaikka äitiyden myötä refleksit ovat hioutuneet palkkasotilaan tasolle olin tänään liian hidas. Leo kerkesi kahmaisemaan kivan kourallisen sitä itseään. Ah!Rauhallista sunnuntaita kaikille!

12 kommenttia:

 1. Voi eeei :D meillä vaihtui kans hoitopöytä aika aikasessa vaiheessa sänkyyn/lattialle/syliin/milloin mihinkin.. Nyt ei olla edes hommattu hoitopöytää tänne pikkukaksioon vaan koitetaan pärjätä ilman :)

  VastaaPoista
 2. ahah noi on varmaan niitä äityyden tähtihetkiä...tai sitten ei :D no eivaa hauskasti kirjoitettu tää :)

  VastaaPoista
 3. hahha teilläkin! Meillä neiti on alkanu omatoimisesti tyhjentämään pottaa tänään se pökäle pääty neidin jalalle ja lattialle eikä pönttöön :'DDD kuulostaa niin tutulle tuo hoitopöydän kohtalo :D

  VastaaPoista
 4. Hihih no mutta pitihän sitä kokeilla miltä se oma kakka tuntuu ;) toivotaan ettei tykänny niin ei ota uusiksi. Pikku tuholainen ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥