sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Lapsimessuilla lauantaina

Eilinen päivä hurahti taas Lapsimessuilla. Katseltavaa riitti hyvin toiseksikin päiväksi. Leo viihtyi ihan kivasti vaunuissa menoa seuraillen. Meillä oli uudet Moweon rattaat eka kerran nyt messuilla käytössä. Ihanat rattaat on, mutta niistä lisää kun ollaan saatu muutama kilometri lisää mittariin. Uusissa rattaissa oli hyvä istua kun pääsi kunnolla löhöämään. Oikeen isännän elkein Leo nosti jalat ylös turvakaarelle. Pyörittiin äitikaverin kanssa messut läpi ja kävin moikkaamassa myös ihania naisia, jotka on tullut tutuksi blogeista.

Lauantaina en shoppaillut sen suuremmin mitään. Onneksi perjantai oli pyhitetty lastenvaateostoksille niin nyt ei tarvinnut rattaiden kanssa tungeksia rekkien välissä. Leo muutenkin hermostuu helposti jos rattaat eivät liiku. Ihan ymmärrettävää, tylsäähän se on. 

Leon lempparit löytyivät Eläinystäväni -messujen puolelta. Isoille koirille olisi jaksanut nauraa vaikka kuinka. Meidän pikkukoira Alma on ilmeisesti jo niin nähty, ettei enää aiheuta samanlaisia riemunkiljahduksia Leossa. Ihan kiva kun eläinmessut oli samaan aikaan Lapsimessujen kanssa. En tosin tiedä oliko niiden eläinten omistajat samaa mieltä kun niin monet pikkuihmiset oli silittelemässä. Lapsimessut herätti taas mun lastenvaatehimon. Jäin himoamaan lisää. Uusin rakkaus on syttynyt Vimmaan. Vimman kuosit on vaan niin hienoja. Harmi kun Vimma ei ollut messuilla. Meillä on taas iso kasa pieniä vaatteita menossa kirpparimyyntiin, joten josko sitä  raaskisi kohta uudistaa Leon vaatekaapin sisältöä. Nyt kun työharkat on loppu niin aikaa riittää eri tavalla ihan palkkatöissäkin käymiseen. Kotihoidontuella kun ei yksinään kamalasti ostella. 


Lapsimessut oli tänä vuonna huomattavasti mielenkiintoisemmat kun viime vuonna. Suurin syy tähän on varmaan se, että oon huomattavasti kiinnostuneempi lastenvaatteista kuin viime vuonna viimeisilläni supistuksissa ja raskaana ollessa. Tommoselle yksveellekin messuilla on katseltavaa. Nyt lähdetään Leon kanssa ulkoilemaan! Rauhallista sunnuntaita. :)

8 kommenttia:

 1. Kiinnostaisi tietää myös mikö on mielipide tällä hetkellä teidän gesslein rattaista :) miksi nyt uudet? Eikö gessleineissa päässyt tarpeeksi mukavasti löhöilee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gessleinit on edelleen meillä käytössä enkä niistä halua vielä luopuakaan. :) ihan huiput ja kyllä niissäkin löhöää. Niistä vaan sattui hajoamaan just käsijarru ja aloin sitten pohtimaan, että tarvittaisiin muutenkin toiset rattaat kesää varten. Sattui sopivaan saumaan yhteistyömahdollisuudet rattaista. Gessleinit menee huoltoon onneksi takuun piikkiin. Esimerkiks matkalle en gessleinejä ottaisi. Nää uudet on pienemmät ja ketterät. Menee kätevämmin kasaan ja pienempään tilaan. Gessleinit on kyllä muuten ominaisuuksissaan edelleen tosi hyvät. :)

   Poista
 2. Oli kyllä mukavat messut ja ihana oli taas nähdä ♡ Mä olin ihan ihmeissäni kun Vimmaa ei ollut, en selkeesti ollut paneutunut näytteilleasettajien listaan niin tarkasti kun tää tuli yllärinä :D

  VastaaPoista
 3. me missattiin teiät ja lemmikit. :( Okei lemmikit tahallisesti, ehdotin heti alkuun että oltaisi ennen lähtöä käyty hakemassa sieltä aivastukset, mut mies ei oikein innostunut. Eikä kyllä sit enää lopulta oltais jaksetukaan kiertää enää enempää :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥