torstai 12. toukokuuta 2016

Synttärit ylihuomenna ja karmea stressi

Blogi on ollut hiljaisempi, koska nyt on niin paljon tekemistä ettei kaikkeen vaan millään veny. Postausideoita on takataskussa, mutta niihin vasta ensi viikolla. Mulla on miljoona rautaa tulessa ja aikaa aivan liian vähän aikaa. Tapani mukaan stressaan aivan hulluna ja ei se kyllä tässä tietokoneen edessä istumalla yhtään helpota. Hyvä minä!

Pitäisi vielä haalia synttärikoristeita. Pitäisi tehdä rocky roadit, suolaiset piirakat, koristella kakku ja päättää, että mitä hittoa me oikeasti tarjotaan synttäreillä, jotka on ylihuomenna

Pitäisi siivota; imuroida, mopata lattiaan liiskaantuneet banaanit, pyyhkiä tuhannen kerros pölyä, pyykätä tai edes piilottaa ne pyykit johonkin. Pyykkivuori ei mahdu enää edes pyykkikaappiin.

Pitäisi koota Leon huoneen leikkikeittiö, jotta se edes vähän näyttäisi vieraiden silmään lastenhuoneelta eikä kasalta laatikoita ja kirpputorikasseja. Nekin tavarat pitäisi johonkin hävittää.

Pitäisi saada terassille kuolleet kukat henkiin tai heivata ne mäkeen. Kerkesivät nekin olla hengissä viikon. 

Pitäisi päättää mitä puetaan juhliin päälle. Eihän mulla ole mitään oikean kokoista mekkoa itselleni. Mistä ja minkälainen?
Kirsikkana tämän liian myöhään setvittäväksi jätetyn kaaoksen päälle olisi heitettynä vielä yksi koulutyö, jonka deadline olisi sunnuntaina. 

Ai niin, koska olen vähän hölmö ostettiin vahingossa leffaliput sunnuntai illaksi. En muistanut koko koulutehtävää enkä sitä, että me juhlitaan synttäreitä toisen kerran sunnuntaina eri porukan kanssa! Siis tuplabuukkaus ja muutenkin aivan liian vähän aikaa. Tätä kirjoittaessa alkaa ahdistamaan. Miksi mulla täytyy olla näin huonosti toimivat aivot? 
Kaipa tämä tästä. Asia kerrallaan tyhjennetään to do -lista. 

Tällanen olo!

12 kommenttia:

 1. uuh, olipas sielä mahtava To do-lista. Ei muuta kuin yks asia kerrallaan tekemään niitä!!Tsemppiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh eikös vaan.. Nyt alkaa näyttämään jo paremmalta täällä! kiitos tsempeistä <3

   Poista
 2. Tsemppiä sinne. :)
  Täällä juhlitaan huomenna Lumin kaverisynttäreitä ja sunnuntaina sitten kahvitetaan sukulaiset ja kummit. :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä!
  Hyvin ne juhlat menevät, omalla painollaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Varmasti meneekin, osaan vaan niin kamalasti stressata kivasta asiasta :D

   Poista
 4. Mää vähä epäilen, että vieraat kattelee (ei edes huomaa) ennemmin kirppiskasseja ja kuolleita kukkia ku nukkuvaa äitiä, joten koita nyt keretä levätäkin ja anna itelles armoa! :) jos kukaan ei tiiä paljon oot aikonut, ei ne odota tai ihmettele vaikka ois pakastekakku pöyväsä ja banaanit lattiassa.. ;) paitsi... Menit kertomaan täällä mitä aiot tehä joten jokainen varmasti kattoo elääkö sun kukat :D tsemppiä! - S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta... :D Kukat näyttää paremmalta nyt terassin pöydän alla piilossa. Ehkä ne siitä vielä toipuu :D Kiitos <3

   Poista
 5. Tsemppiä! Mulla auttaa, kun kirjaan kaikki asiat paperille ja alan siitä sit käymään läpi. Ei tarvitse enää stressata sitä, et jos jotain unohtuu. Kaikki on jo ylhäällä, senkus tekee :) Juhlien järkkääminen on ihanaa, mutta myös välillä aika stressaavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tiedätkö, tuosta oli nyt oikeasti hyötyä. To do -lista kirjallisena auttaa hommassa nyt täälläkin :)

   Poista

Kiitos kommentista! ♥